![]() |
Tabaka - co o niej myslicie?
Jakie macie zdanie na temat tabaki? Jaka lubicie? Jakie mieszanki preferujecie? Jak wygladalo wasze pierwsze spotkanie z tym "magicznym proszkiem"?
|
he, tabaka fajna sprawa raz na jakiś czas :D
pierwszy raz tabakę walnąłem jak miałem naście lat - podkradłem ojcu :P - mało mnie na lewą stronę nie przekręciło ^_^ będąc kilka lat temu na Kaszubach też sprawdzałem miejscową a były to czasy gdy była zabroniona :| teraz chyba legal? |
eee nic fajnego :)
|
@ed
legal - kupujesz w sklepie z fajkami |
Cytat:
|
Próbowałem za młodu, fajne toto, ale jakoś ostatnio wolę palić truciznę. 8 )
|
hehehe, jak zobaczylem temat o tabace to mi mile wspomniania wrocily ;) ile ja tego wciagalem ;) a zabawy przy tym bylo mnostwo :) najbardziej lubilem zawsze lowen prise, potem gletscher prise... a najlepsza mieszanka zwana killerem to byl gawith, red bull i medicated 99, w proporcjach 3:2:1 - NIEZIEMSKO KOPALO :). teraz raczej kurze, choc raczej nei nalogowo (staram sie rzucic calkiem) a tabaki dawno nie wciagalem, moze sie kiedys z kumplami znow zrzucimy i pociagniemy z 20 cm do dziurki :D
|
Ciekawa sprawa ta tabaka :] Kilka razy tylko probowalem :) Ale wrazenia pozytywne ;)
Trzeba jednak uwazac bo mozna sie uzaleznic. Swoja droga jak ktos chce rzucic palenie to tabaka moze byc rozwiazaniem :) |
Cytat:
|
Kilka razy brałem ... faja rzecz na katar ;)
|
tabaka to ciekawe doswiadczenie he he :)
kto nigdy nie sprobowal ten traba! bylek kiedys w sklepie z sama tabaka, polki byly zapchane tylko tym :) |
kiedys uzywalem, ale teraz przezucilem sie na cygara
|
nic specjalnego...
|
wolałbym to niż palić te okropne fajki :bicz: kiedyś wujaszek mi dał trochę to łzy same mi leciały ;)
|
hehehe tabaka fajna sprawa, tylko nie lubie jak na gardle usiadzie ;/ nie przyjemne uczucie
jak sobie jedna kupie.. to starcza na rok :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |