Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   zlot forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zlot-forumowiczow-10110/)

epol 02.10.2004 14:57

Jestem za. A może zrobić kilka zlotów w danych regionach, a najlepiej na śląsku :D

mr_spock 02.10.2004 10:09

mi to az takiej wielkiej roznicy nie robi,
jak siedze w pociagu, to nie istotne jest czy jade 6, czy 8 godzin

Byle nie kolidowalo z planem zajec (zaraz ide na inauguracje roku i sie wszyskiego dowiem :) )

moze polnocna polska tym razem? :) 3-miasto? :P

siwy_mw 02.10.2004 09:04

Pomysl bardzo fajny tylko troszke daleko , moze by tak gdzies w srodkowej czesci polski ?

CIAPEK 02.10.2004 08:56

lipton

frog 02.10.2004 08:13

Pewnie miejsce znow zachodnia polska wielkopolska..... No ale trza robic tam gdzie wiekszosc wiary jest...W rachube sobota mysle by najlepiej wchodzila

mr_spock 01.10.2004 23:37

popieram pomysl... cos sie obijalo tu i owdzie o wakacyjnym zlocie,
ale jak widac nic z tego nie wyszlo

POPIERAM!

Ormianin 01.10.2004 23:16

Czy ktos myslal o nowym zlocie?

cana 03.10.2002 15:38

Cytat:

bas napisa***322;(a)
W zależności ile będzie osób z południa polski, jeśli kilka to mogą się zabrać z nami z Łodzi.
cóż szkoda że tak daleko :( a do Łodzi to mam qrde 6h autobusem :(
może next time
pozdro

bas 03.10.2002 15:32

W zależności ile będzie osób z południa polski, jeśli kilka to mogą się zabrać z nami z Łodzi.

tomgoo 03.10.2002 07:15

Cytat:

majonez napisa***322;(a)
bgn chyba zostane z Toba w naszych rejonach :)

jednak ilawa (bo taka lokalizacja podana jest w drugim poscie) to jednak troche za daleko

a z tym komunikatem to w razie w zostaw przed dziekanatem wydzialu chemicznego - jest tam taka nowa tablica ogloszen :)
jakby co to tawerna o rzut beretem to chociaz duchowo bedziemy z reszta na zlocie :)

oj daleko daleko
dla mnie to prawie drugi koniec Polski:)

Majonez 03.10.2002 04:35

bgn chyba zostane z Toba w naszych rejonach :)

jednak ilawa (bo taka lokalizacja podana jest w drugim poscie) to jednak troche za daleko

a z tym komunikatem to w razie w zostaw przed dziekanatem wydzialu chemicznego - jest tam taka nowa tablica ogloszen :)
jakby co to tawerna o rzut beretem to chociaz duchowo bedziemy z reszta na zlocie :)

Pedros 13.09.2002 23:40

Moderujący - nie bójcie się - nikt Was nie zabije
Bo na kim moglibyśmy potem wieszać psy?
Trzebaby znaleźć nowego wroga
A tak - stary jest już znany
;) :) :-D 8)

bgn 13.09.2002 10:56

Cytat:

BD napisa***322;(a)

heheh jak to bedzie w pazdzierniku i nie dalej jak w lodzi to postaram sie wpasc

oczywiscie z nadzieja, ze nikt nie bedzie ze mna dyskutowal na piesci :)

czzy ja wiem, na piesci to moze nie bo technika sie rozwinela, ale jakims paralizatorem w celu odwrocenia spinu orbit szarej masy 9 czytaj mozgu), to moze.Chociaz tak daleko to nie jezde-wystarczy mi moj Dolny Slask - wal zatem Batusiu smialo, ja poczekam na Majoneza,
w koncu mode zalatwic na Politechnice komunikat - "Majonez zglosi sie pilnie przy sluzie szczytnickie" i po zawodach:) :)

Weron 13.09.2002 10:02

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)

No nie wiem ,nie wiem ,taki moderator to powinien na zlocie mieć oczy z tyłu, uważać na każdy krok, być czujny, a przede wszystkim nie odwracać się do nikogo plecami! ;p

No i nie wiadomo co niektorym przyjdzie do glowy jak sobie troche wypija.
Hehe:-D

oldgringo 13.09.2002 09:44

Cytat:

BD napisa***322;(a)

hehehe nie sploszony tylko nie chce pozniej komus zrobic krzywdy
bo poleci z placzem do mamusi i po co mi to ...

sam rozumiesz ...

No nie wiem ,nie wiem ,taki moderator to powinien na zlocie mieć oczy z tyłu, uważać na każdy krok, być czujny, a przede wszystkim nie odwracać się do nikogo plecami! ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:44.