![]() |
Jestem za. A może zrobić kilka zlotów w danych regionach, a najlepiej na śląsku :D
|
mi to az takiej wielkiej roznicy nie robi,
jak siedze w pociagu, to nie istotne jest czy jade 6, czy 8 godzin Byle nie kolidowalo z planem zajec (zaraz ide na inauguracje roku i sie wszyskiego dowiem :) ) moze polnocna polska tym razem? :) 3-miasto? :P |
Pomysl bardzo fajny tylko troszke daleko , moze by tak gdzies w srodkowej czesci polski ?
|
lipton
|
Pewnie miejsce znow zachodnia polska wielkopolska..... No ale trza robic tam gdzie wiekszosc wiary jest...W rachube sobota mysle by najlepiej wchodzila
|
popieram pomysl... cos sie obijalo tu i owdzie o wakacyjnym zlocie,
ale jak widac nic z tego nie wyszlo POPIERAM! |
Czy ktos myslal o nowym zlocie?
|
Cytat:
może next time pozdro |
W zależności ile będzie osób z południa polski, jeśli kilka to mogą się zabrać z nami z Łodzi.
|
Cytat:
dla mnie to prawie drugi koniec Polski:) |
bgn chyba zostane z Toba w naszych rejonach :)
jednak ilawa (bo taka lokalizacja podana jest w drugim poscie) to jednak troche za daleko a z tym komunikatem to w razie w zostaw przed dziekanatem wydzialu chemicznego - jest tam taka nowa tablica ogloszen :) jakby co to tawerna o rzut beretem to chociaz duchowo bedziemy z reszta na zlocie :) |
Moderujący - nie bójcie się - nikt Was nie zabije
Bo na kim moglibyśmy potem wieszać psy? Trzebaby znaleźć nowego wroga A tak - stary jest już znany ;) :) :-D 8) |
Cytat:
czzy ja wiem, na piesci to moze nie bo technika sie rozwinela, ale jakims paralizatorem w celu odwrocenia spinu orbit szarej masy 9 czytaj mozgu), to moze.Chociaz tak daleko to nie jezde-wystarczy mi moj Dolny Slask - wal zatem Batusiu smialo, ja poczekam na Majoneza, w koncu mode zalatwic na Politechnice komunikat - "Majonez zglosi sie pilnie przy sluzie szczytnickie" i po zawodach:) :) |
Cytat:
Hehe:-D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:44. |