![]() |
zaś co do roku 1980 to także mój rok urodzin, dokładnie w byłe święto wojska polskiego [data bitwy pod lenino]
|
Cytat:
|
dodam jeszcze /II\ater miał największy topic w historii forum a ja mam największa ankiete na tym forum;)
PS.To była moja pierwsza ankieta:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja czasem jeszcze tak :) BTW zauważyłem że na każdym żywym i prężnym /tak się to pisze ? / forum średnio 1/4 postów to off topic / pomijając B3D gdzie stałą jest fifty fifty z przewagą off :)/ i niechaj tak już zostanie/ ale to i tak potwierdza regułę bo od każdej muszą być wyjątki/ tak że reasumując: prężność offtopiców jest wyznacznikiem kondycji forum jako całości pozdro |
heh pewnie studiuje jakas socjologie i musial zrobic ankiete na temat rozpietosci wieku w roznych grupach spolecznych a ze jako forum jestesmy grupa wiec
zadanie -> ankieta -> cdrinfo -> forum -> sprawozdanie -> zaliczenie :-D tylko musial miec jakiegos kapo za wykladowce ze tak szybko im cos zadal :) |
Cytat:
A teraz gadaj - po co Ci to było potrzebne ;) |
Cytat:
|
Ależ tu starych pryków ;p ;p ;p
1980... Hmm... Jestem starszy od Sida ??????????????? Ups... :o ;) |
Dobra thx za wszystkie odpowiedzi
Już mniej więcej wiem ile macie lat drodzy formułowicze;) |
1969
Witam nie piszę tutaj zbyt często ale jak tylko mam trochę czasu to czytam tematy :)
Niestety nie pamiętam co się wydarzyło szczególnego w 1969 roku ale to jest rok mych urodzin |
Re: < ile macie lat ??????
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |