Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   UWAGA! UWAGA!!! Zlot - oficjalny termin i miejsce. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwaga-uwaga-zlot-oficjalny-termin-miejsce-11054/)

mapsajm 01.10.2002 23:53

UWAGA! UWAGA!!! Zlot - oficjalny termin i miejsce.

dzięki waszemu szczodremu udziałowi we wcześniejszych ankietach zauważyliśmy pewne rzeczy, które pozwoliły nam przemyśleć problem kweskii finansowej i doszliśmy do porozumienia... dobra! przestaję paplać.

zlot odbędzie się w Iławie (konkretnie pod nią - na mapie obok) 19.10.2002r.
dzięki gościnności i poświęceniu jednego z forumowiczów, popisującego się xywą Brzuszki, odpadnie koszt wynajmu lokalu. wszystko odbędzie się na działeczce...
tak więc koszt imprezki zmniejszy się o jakiąś połowę...
prosimy o wpisywanie się na listę przyjezdnych na tej dyskusji.

TOMMYx 02.10.2002 00:19

Re: UWAGA! UWAGA!!! Zlot - oficjalny termin i miejsce.

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dzięki waszemu szczodremu udziałowi we wcześniejszych ankietach zauważyliśmy pewne rzeczy, które pozwoliły nam przemyśleć problem kweskii finansowej i doszliśmy do porozumienia... dobra! przestaję paplać.

zlot odbędzie się w Iławie (konkretnie pod nią - na mapie obok) 19.10.2002r.
dzięki gościnności i poświęceniu jednego z forumowiczów, popisującego się xywą Brzuszki, odpadnie koszt wynajmu lokalu. wszystko odbędzie się na działeczce...
tak więc koszt imprezki zmniejszy się o jakiąś połowę...
prosimy o wpisywanie się na listę przyjezdnych na tej dyskusji.

Ale w której Iławie ????
Jedna jest na południu a druga niedaleko Olsztyna.
Przynajmniej tak jest wg www.pilot.pl .
A to jest link do mapy z zaznaczonymi Iławami:
http://www.pilot.pl/index.php3?Z_CIT...rm_t=1&lang=pl

:)

A więc która ?

bas 02.10.2002 00:58

Chodzi o tą na północy, a co do pojęcia działka to Mapsajm się pomylił chodzi o normalny dom. Ponieważ było mało zgłoszeń to impreze ograniczamy do +-12-15 osób i będzie miała miejsce 19.10 osoby z łodzi i okolic proszę o kontakt ze mna lub Mapsajmem, osoby z południa polski także(rozważamy różne warianty transportu-może zbiorowy).

mapsajm 02.10.2002 01:03

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Chodzi o tą na północy, a co do pojęcia działka to Mapsajm się pomylił chodzi o normalny dom.
hej!!! ja się nigdy nie mylę! no, chyba że bym się pomylił...

Pedros 02.10.2002 09:23

Ilość załączników: 1
Mapka okolic Iławy
Spakowałem, żeby się nie wyświetlała
W górę - Elbląg, Gdańsk, w prawo- Olsztyn, na dół - Warszawa itd, w lewo - Grudziądz, Bydgoszcz

bgn 02.10.2002 09:28

to tam gdzie gra Jeziorak

mapsajm 02.10.2002 22:55

dobra, czemu nikt nie potwiedza swojego przybycia? co jest?!

/||\aster 02.10.2002 23:07

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dobra, czamu nikt nie potwiedza swojego przybycia? co jest?!
mapsajm prawda. Dziwi mnie to niedosc, ze koszty spadly gdzies o 50% to jeszcze zle na "7000" uzytkownikow nawet dziesieciu sie nieznajdzie. JAK WAM NIE WSTYD.

oldgringo 02.10.2002 23:33

Jak już pisałem wcześniej 19.10 będzie bardzo ciężko bo jadę do Poznania.Spróbuję się wyrwać, ale jeszcze muszę uzgodnić wszystko z szefem.Jak będę znał jego odpowiedź to dam znać.Nara.

brzuszki 03.10.2002 00:02

Ilość załączników: 1
Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Mapka okolic Iławy
Spakowałem, żeby się nie wyświetlała
W górę - Elbląg, Gdańsk, w prawo- Olsztyn, na dół - Warszawa itd, w lewo - Grudziądz, Bydgoszcz

Słusznie-gra Jeziorak Iława.A mapka dokładnie ta.Dołączam mapke szczególówą.
Kilka słow o warunkach-duża chałupa nad jeziorem.Wskazane spiwory i jakieś kalimaty-przy ilości większej niż 9-10 0sób.Miałem robić gar-tj.ok 10 kg bigosu,ale na razie wystarczy chyba kilogram?
Informacje na temat warunków i dojazdu te. 606 852-779.
Niezmotoryzowani-dojazd do Iławy i telefon do mnie.
Pozdrawiam

Pedros 03.10.2002 00:33

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

mapsajm prawda. Dziwi mnie to niedosc, ze koszty spadly gdzies o 50% to jeszcze zle na "7000" uzytkownikow nawet dziesieciu sie nieznajdzie. JAK WAM NIE WSTYD.

Aj waj
Przyganiał kocioł garnkowi...

/||\aster 03.10.2002 00:42

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Aj waj
Przyganiał kocioł garnkowi...

Ja nie bede z innych powodow, gdybym mieszkal blizej i inni forumowicze by sie zgodzili to juz dawno bym sie zapisal. Inni forumowicze mogli by sie niezgodzic chocby z tego powodu za mam 16 lat.

/||\aster 03.10.2002 00:47

Jeszcze jedno. Wiem, ze to dlugi okres czasu, ale gdy bedzie zlot z jakies 2 lata w wakacje to bede napewno niewazne gdzie byle w Polsce. I jak byscie organizowali zlot za 2 lata (hehehe) to powiedzcie z jakis miesiac wczesniej gdzie bedzie i wszystkie szczegoly.
Jeszcze wam o tym przypomne o ile bedziecie na forum jeszcze i oczywiscie czy ja jeszcze bede, ale jestem dobrej mysli;) .

Pedros 03.10.2002 00:51

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Jeszcze jedno. Wiem, ze to dlugi okres czasu, ale gdy bedzie zlot z jakies 2 lata w wakacje to bede napewno niewazne gdzie byle w Polsce. I jak byscie organizowali zlot za 2 lata (hehehe) to powiedzcie z jakis miesiac wczesniej gdzie bedzie i wszystkie szczegoly.
Jeszcze wam o tym przypomne o ile bedziecie na forum jeszcze i oczywiscie czy ja jeszcze bede, ale jestem dobrej mysli;) .

Mówią, że "pierwsze koty za płoty" - na pierwszym zlocie niech będzie 10 osób, na drugim może być np 50, na trzecim...
A co do tych 16 lat - no nie wiem - a co ma do tego zgoda innych?

/||\aster 03.10.2002 00:57

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Mówią, że "pierwsze koty za płoty" - na pierwszym zlocie niech będzie 10 osób, na drugim może być np 50, na trzecim...
A co do tych 16 lat - no nie wiem - a co ma do tego zgoda innych?

Poprostu "gdybym" tam pojechal to nie chcialbym sie tam czuc glupio. Wszyscy starsi i wogole wiesz jak jest (chyba). Komus by sie to mogla nie spodobac i po co to, po co psuc zlot.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14.