![]() |
kto umie grac w pilke?
ostatni strzal, ostatni gwizdek
ostatni raz patrzylem na mecz naszych orlow... :( |
Zalamka.
Co tu duzo mowic. Zmiencie trenera bedzie siedem do zera. Tak, tak. Uwazam, ze Boniek sie nie nadaje. Zreszta po tym co zrobil we Wloszech(spuscil 2 druzyny do 2 ligi). Nie wiem jakim cudem wzieli go na trenera reprezentacji. |
Dawidowski ??????
on sie do okręgówki nadaje .. ? reszta nie lepsza |
Kompletna klapa. Nieroumiem jak mozna w tak latwy sposob tracic pilke i przewracac sie o siebie........ Jak to powiedzial pan komentator:
"Gromadka nierozumiejacych sie pilkarzy" |
mnie poprostu oszukali, zycie takich niespodzianek nie uwzglednia!! kaczka to jest maks co moze z nich byc!
|
Gdybym nie zobaczył, to bym nie uwierzył :(
Od niektórych gości to już ja bym lepiej zagrał.
A tak pozatym JESTEM ZAŁAMANY!!! :'( |
Przegapiłem... ale nie muszę oglądać, żeby stwierdzić, kto przegrał.:'(
|
Zdążyłem na koniec ale co z tego :o
przegralismy:'( jestem załamany |
cholera, ja obstawiłem Łotyszy(nie bijcie mnie, od rana jestem na herbatce ;) ;p ) płacili 4:1 więc zgarnąłem trochę kasy na wymianę prcesora :cool: :*
|
Cytat:
1. Sprzedajemy stara karte graficzna przed meczem Polski. 2. Pieniadze ze sprzedazy karty stawiamy na rywali Polakow. 3. Za zarobione pieniadze kupuje nowa karte graficzna. Prawda ze to bardzo proste i jakze oplacalne :-D ;p |
Polska - San Marino .. nastepny mecz z "egzotycznym" rywalem obstawiam wszystko co mam :)
bede mial na nową wile :) kompa :) i wszystko co bede chcial :) ZETOXA - już wiem jak zarobic :) dzieki :) |
co sie dzieje z naszm sportem
Piłka nozna - wszyscy wiedzą ... Siatkówką - porażka z Portugalią .. (może i nie tak zle ale niestabilnie) Koszykówka - Idea zawala Eurolige.. a do ME reprezentacji .. jeszcze daleko BOKS - Saleta ... zobaczymy walka zaraz sie zaczyna :) |
powiem krótko : balcerowicz i boniek muszą odejść 8)
|
Ja już dawno zrezygnowałem z piłki nożnej w wydaniu polskim. Bardziej interesuje mnie hokej i speedway - ten drugi szczególnie. ;)
|
podobnie jak koledzy wypowiadający sie powyżej i ja jestem zażenowany grą mojej [naszej] reprezentacji. jeśli oni mją mnie tak reprezentować to ja dziękuję...
a co do śląska i euroligi masiakra [grali prawie tak jak dziś orły] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:16. |