![]() |
POTWIERDZAM w/w !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A czy dobrym wyborem był LG 48x24x48? Nie powiem, cena mnie skusiła.
|
To dobry "KLAPS"
To dobry "KLAPS" -NIECH UCZY SIE KULTURY-
|
Re: Re: Ale jaja sobie robi
Cytat:
Juz dawno sie tak nie uhahalem Bartez Ty to masz ciety humor:D |
Re: Ale jaja sobie robi
Cytat:
Nie wyszedl na tym najlepiej... Co widac w podpisie pod jego nickiem ;) |
Ale jaja sobie robi
Ale jaja sobie robi.On tylko chcial w ten sposob zdobyc wasze opinie
bardzo dobry chwyt:-D :-D :-D pozdrawiam8) |
Re: Re: Re: Re: Lite-on 48x12x48x
Cytat:
Poczytaj troszke :) |
Mount Rainier
InCD naturalnie jest, ale z tego, co wiem, to to nie jest program do Mount Rainiera. Do tego sluzy WriteCDRW, natomiast InCD jest do nagrywania pakietowego. No i wlasnie. Na czym w koncu polega roznica, bo przyznam sie, ze juz nie rozumiem. Z mojej wczesniejszej wiedzy wynikalo, ze przy nagrywaniu pakietowym mozna co prawda uzywac plytki jako zwyklej (oczywiscie odpowiednio bardziej pojemnej) dyskietki, ale trzeba ja najpierw sformatowac, co dlugo trwa. Natomiast dzieki funkcji Mount Rainier i odpowiedniemu oprogramowaniu nie trzeba tego robic. Ale sprawdzilem (juz sciagnalem ten program) i okazuje sie, ze rowniez trzeba. Fakt - za pomoca InCD trwalo to jak normalny format plytki czyli prawie 10 minut, natomiast tutaj moglem dac jakis szybki format (nawet go nie wybieralem, samo sie tak ustawilo) i trwalo to moze z 20 sekund. Ale mimo wszystko format byl potrzebny, a spodziewalem sie, ze bede mogl np dograc do juz nagranej plytki kilka plikow, czy tez w "zwykly" sposob pokasowac te, ktore juz sa. A okazuje sie, ze nie moge dopoki plytki nie sformatuje. A wtedy przeciez i tak strace wszystkie dane.
Chcialem miec te funkcje i ciesze sie, ze mam nagrywarke, ktora potrafi jej uzywac, ale juz do konca nie wiem, na czym ona w koncu polega. Jesli ktos z was ma wieksza ode mnie wiedze, albo doswiadczenie z ta funkcja bylbym wdzieczny za wszelkie porady. Dzieki i pozdrawiam andrew |
Takiej Lamie (autorowi tego tematu :P) nawet i Plextor nie pomoze jak nie potrafi płyt nagrywać :-D :-D :-D :-D :P
|
Re: Re: Re: Lite-on 48x12x48x
Cytat:
|
Re: Liteon 52/24/52 to wielkie gówno i syf
Cytat:
|
|
Re: Re: Lite-on 48x12x48x
Cytat:
|
Gówno wiesz
Naucz się nagrywać .I znajdź drugą z takim dobrym stosunkiem ECONO od litka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
witam nie wiem czy ten gosciu od asusa wie kto jest podwykonawca jego wspanialej nagrywareczki :D jesli nie wie to niech glupio nie gada
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:01. |