Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   techniawka rulezzzz!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/techniawka-rulezzzz-16348/)

shyja 09.02.2003 15:32

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

pozdrawiam reszte muzykalnej braci - tych ciut przygluchych tez - grunt przeciez w tym ze TWOJA muza ma poprawiac humor i to TOBIE a nie innym [/B]
Dzięki za pozdrowienia, choć nie uważam żebym był jakiś przygłuchy (no może troshke dziś bo całą noc miałem słuchawki na uszach), ale BTW masz racje, każdy słucha to co lubi, mi się na przykład ostatnio spodobała ta nutka którą zrobiła A.M. Jepek z jakimś "ciężkim" zespołem nie pamiętam jego nazwy, ale tytuł nutka ma "Dziś mnie kochasz.." czy coś w tym stylu, co doprowadziło mnie do wniosku, że jednak nie mam z góry ustalonego gatunku muzycznego; ale i tak 98% muzy której słucham to muza klubowa.

-Sid-The-Rat=> 09.02.2003 07:29

madry ten twoj kolega...
mysle to samo - ale mnie obrzydzenie wielkie bieze jak mam syntezator obslugiwac (choc niestety zdazalo sie to...)

jak teraz napisze ze slucham dobrej muzyki bez podzialu na gatunki - to zostanie to uznane za wycofanie sie tylknymi drzwiami... coz - ale i tak tak napisze
:)

bo w konuc co wspolnego ma ze soba KIng Crimson, aperfect circle, tom waits i anathema?

pozdrawiam reszte muzykalnej braci - tych ciut przygluchych tez - grunt przeciez w tym ze TWOJA muza ma poprawiac humor i to TOBIE a nie innym

pepperman 09.02.2003 05:20

Cytat:

Sid_The_Rat napisal(a)
...lubie metal, nie trawie muzyki w ktorej jest bit i nic wiecej - jestem muzykiem, wyksztalcenie (czesciowe niestety) odebralem i wiem ze przy wiekszosc utworow techno kompozytorzey (a potem DJe) sie nie napracowali...
mam kolege, ktory tez przechodzil edukacje muzyczna i kiedys powiedzial takie zdanie ;) "leje na muzyke, ktora moglbym zrobic i zagrac tysiac razy lepiej niz Ci goscie" (przynajmniej cos w tym stylu)... podzielam jego zdanie i dlatego nie przepadam za techno. za hip hopem tez. przynajmniej jesli chodzi o te polska miernote. bawia mnie te dzieciaki, ktorym oczy blyszcza sie na mysl o ich ukochanych bandach. dlaczego? troche inaczej to wyglada jak zna sie niektorych ludzi z tych "topowych" bandow. jezeli chodzi o hip hop to cenie sobie tylko francuski i hiszpanskojezyczny. a tak napradwe to raczej trzymam sie ciezszych i bardziej undergroundowych klimatow, ale ogolnie lubie po prostu dobra muzyke bez szufladkowania.

shyja 09.02.2003 02:23

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
part2 (2/2)
ostatnia ;)

ooooo to jest dobre!! :D

brzuszki 08.02.2003 22:32

Muzyka Ericha Zana -the best:jupi:

Krzycho83 08.02.2003 22:30

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
A mzoe znacie jakies stronki na których śa tytuły najlepszych kawałków trance.Nie wiem co mam sciagać :(
Na stronkach osiołka dużo tego leży tyle że głównie składanki. Jeśli korzystasz tego progsa, to mogę podrzucić Ci kilka adresów.:)

mati1700 08.02.2003 22:26

A mzoe znacie jakies stronki na których śa tytuły najlepszych kawałków trance.Nie wiem co mam sciagać :(

Krzycho83 08.02.2003 22:14

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
podałem to jako przykład- skoro "niektórzy" się nie szczypią i mówią o różnych stylach co o nich myślą, to czemu ja mam sobie żałować...???
Chodziło mi o to, że zaprzeczasz sam sobie :P

Adik 08.02.2003 22:04

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
No właśnie widać, że potrafisz uszanować 'cudzą opinię' nie próbując nikogo obrażać.
podałem to jako przykład- skoro "niektórzy" się nie szczypią i mówią o różnych stylach co o nich myślą, to czemu ja mam sobie żałować...???

Krzycho83 08.02.2003 21:35

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
nie pisze ze to jest do niczego itd"- ja mam swoje zdanie o techno, metalu, i innych takich "stylach" i nie pisze, ze techno to gówno (chociaż tak jest :wsciekly: ) - potrafie uszanować (moim zdaniem) cudzą opinię
No właśnie widać, że potrafisz uszanować 'cudzą opinię' nie próbując nikogo obrażać.

Adik 08.02.2003 20:33

ok- nie chcialem sie juz wtracac, ale chyba jednak dopowiem jeszcze cos od siebie- ludzie- szanujmy sie- kazdy ma swoje zdanie i to jest jego prawo- dokladnie tak, jak murt napisal- "Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd"- ja mam swoje zdanie o techno, metalu, i innych takich "stylach" i nie pisze, ze techno to gówno (chociaż tak jest :wsciekly: ) - potrafie uszanować (moim zdaniem) cudzą opinię

to tyle z mojej strony na ten temat :klotnia:

aaaaaa- zapomniałbym- :piwo: dla murt'a za podobne zdanie :spoko:

ZbigNieff 08.02.2003 19:29

Stary kazdy ma swoje zdanie a ja mam akurat takie!!!! :cisza:

murt 08.02.2003 19:23

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)

Hip-Hop odpada calkowicie (do niczego sie nie nadaje)
Moje zdanie jest takie ale nie bijcie mnie za to ze tak napisalem!! :D 8)

Wiesz co nie pisz takich rzeczy jesli nie rozumiesz tej muzyki. To naprawde wkurza (( Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd. Jezeli czegos nie rozumiemy to nie piszmy bzdor bo mozemy kogos mocno urazic i wkurzyc tak jak mnie w tej chwili :-o :wsciekly: :klnie: Mysle ze dyskusje na tym powinnismy zakonczyc. Ja przynajmniej nie wejde juz do tego topicu zeby sie nie denrwowac.
P.S. ZbigNieff - nie zamierzam nikogo bic za swoje zdanie ale czasami uwazajmy co piszemy.

Krzycho83 08.02.2003 18:11

Witam!

Słucham techno ale z dresami na szczęście nie mam nic wspólnego :P Lubię też słuchać muzyki, która jest jak najmniej powiązana z komercją, czyli taka, która nie jest poskładana z wielu innych kawałków, które są oklepane od dawna (żadne tam densiki itp. :D ) A co do starszych ludzi ode mnie, to już wielokrotnie widywałem facetów dobrze po 30 na imprezkach techno (nie dyskotekach :P ), którzy potrafili dobrze się bawić. Wogóle to są ludzie, którzy potrafią się bawić przy wszystkim co im puszczą, ale przeważnie pod dużym wpływem alkoholu itp. ;) Ale tacy to z prawdziwym techno nie mają za wiele wspólnego :)

Y@nkee_PL 08.02.2003 14:01

Ilość załączników: 1
part2 (2/2)
ostatnia ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33.