![]() |
Cytat:
|
madry ten twoj kolega...
mysle to samo - ale mnie obrzydzenie wielkie bieze jak mam syntezator obslugiwac (choc niestety zdazalo sie to...) jak teraz napisze ze slucham dobrej muzyki bez podzialu na gatunki - to zostanie to uznane za wycofanie sie tylknymi drzwiami... coz - ale i tak tak napisze :) bo w konuc co wspolnego ma ze soba KIng Crimson, aperfect circle, tom waits i anathema? pozdrawiam reszte muzykalnej braci - tych ciut przygluchych tez - grunt przeciez w tym ze TWOJA muza ma poprawiac humor i to TOBIE a nie innym |
Cytat:
|
Cytat:
ooooo to jest dobre!! :D |
Muzyka Ericha Zana -the best:jupi:
|
Cytat:
|
A mzoe znacie jakies stronki na których śa tytuły najlepszych kawałków trance.Nie wiem co mam sciagać :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ok- nie chcialem sie juz wtracac, ale chyba jednak dopowiem jeszcze cos od siebie- ludzie- szanujmy sie- kazdy ma swoje zdanie i to jest jego prawo- dokladnie tak, jak murt napisal- "Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd"- ja mam swoje zdanie o techno, metalu, i innych takich "stylach" i nie pisze, ze techno to gówno (chociaż tak jest :wsciekly: ) - potrafie uszanować (moim zdaniem) cudzą opinię
to tyle z mojej strony na ten temat :klotnia: aaaaaa- zapomniałbym- :piwo: dla murt'a za podobne zdanie :spoko: |
Stary kazdy ma swoje zdanie a ja mam akurat takie!!!! :cisza:
|
Cytat:
P.S. ZbigNieff - nie zamierzam nikogo bic za swoje zdanie ale czasami uwazajmy co piszemy. |
Witam!
Słucham techno ale z dresami na szczęście nie mam nic wspólnego :P Lubię też słuchać muzyki, która jest jak najmniej powiązana z komercją, czyli taka, która nie jest poskładana z wielu innych kawałków, które są oklepane od dawna (żadne tam densiki itp. :D ) A co do starszych ludzi ode mnie, to już wielokrotnie widywałem facetów dobrze po 30 na imprezkach techno (nie dyskotekach :P ), którzy potrafili dobrze się bawić. Wogóle to są ludzie, którzy potrafią się bawić przy wszystkim co im puszczą, ale przeważnie pod dużym wpływem alkoholu itp. ;) Ale tacy to z prawdziwym techno nie mają za wiele wspólnego :) |
Ilość załączników: 1
part2 (2/2)
ostatnia ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33. |