Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   eMule (https://forum.cdrinfo.pl/f5/emule-18388/)

Laser 16.03.2003 16:26

Witam !

Kurcze - zainstalowałem mułka plus 1b i nie chcial isc za chiny !

Z momentem wpisania ustawien PROXY - ruszył z predkoscia 10kb/s !!

Szok ! / thx kizio /

paput2000 15.03.2003 16:52

Cytat:

Stef napisa***322;(a)
A ja wczoraj zainstalowalem sobie tego plusa 1b i co zauwazam??.....straszna kaszana. lecial caly dzien i cala noc i tylko sie polaczyl z serwerem jakims. nie znalazl nawet zadnych zrodel na plik(ktorych emul 24b+tarod znajdyje duzo i czasem sciaga ).
to chyba nie ejst zbyt normalne :)
sproboj jeszcze sciagnac emula 1a, moze cos lepiej pociagnie.

U mnie ePlus 1a śmiga bez problemu.

Stef 15.03.2003 09:49

A ja wczoraj zainstalowalem sobie tego plusa 1b i co zauwazam??.....straszna kaszana. lecial caly dzien i cala noc i tylko sie polaczyl z serwerem jakims. nie znalazl nawet zadnych zrodel na plik(ktorych emul 24b+tarod znajdyje duzo i czasem sciaga ).
to chyba nie ejst zbyt normalne :)
sproboj jeszcze sciagnac emula 1a, moze cos lepiej pociagnie.

pepperman 14.03.2003 20:02

Cytat:

misz_masz napisal(a)
...Plus 1b ściagał ale słabo... Mam jeszcze zamiar zainstalować PLusa 1a i zobaczę czy Raptor nie zachwala tego "cuda" za bardzo.
nie zawsze dany mod chodzi u kazdego idealnie.

Cytat:

Yahol napisal(a)
Darowac sobie Ediego, z dwoch powodow.
Po pierwsze jest to faq, czyli zupelnie co innego.

ukazal sie screener, ale z angielskimi napisami i troszke "spaprany".

julek 14.03.2003 14:17

Moze najpierw pochwalcie sie jakie lacze macie?

Ja ma chello i smigam na "0.25b Tarod 16d" transferki mam wporzo, w zaleznosci jakie pliki sciagam...

misz_masz 14.03.2003 13:51

Zachęcony wypowiedzimi kolegów ostro wziałem się za testowanie ulepszaczy do eMule. Wyniki i moje subiektywne zdanie jest takie:
Tarod 16d straszna kicha nic mi nie sciągał,
Plus 1b ściagał ale słabo.
Po ponownym powrocie do czystego eMule v0.26d znów zaczęło sie ładnie ściągać średnio ok 12kb/s.
Mam jeszcze zamiar zainstalować PLusa 1a i zobaczę czy Raptor nie zachwala tego "cuda" za bardzo.
Pozdrówka.

Zelea 14.03.2003 09:57

Cytat:

cana napisa***322;(a)
nie faq tylko fake czyli fałszywka czyli to nie jest to czego szukasz tylko inna pierdółka
emule ma sprytny sposób identyfikacji plików a w tarodzie masz opcje sprawdzania czy to fake
pozdro

a ha no to teraz to duzo wyjasnilo :) dzieki bardzo za info :)

cana 14.03.2003 09:46

nie faq tylko fake czyli fałszywka czyli to nie jest to czego szukasz tylko inna pierdółka
emule ma sprytny sposób identyfikacji plików a w tarodzie masz opcje sprawdzania czy to fake
pozdro

Zelea 14.03.2003 09:41

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Po drugie-jak niechce sciagac, to co mu zrobisz, pobijesz go?

niestety Yahol ale nie rozumiem co oznacza mowiac o filmie ze jest to faq pewnie Cie to dziwi ale nie wiem. A co do sciagania to myslalem ze wlasnie ktos mi cos poradzi w tej sprawie :(

Yahol 14.03.2003 08:36

Po drugie-jak niechce sciagac, to co mu zrobisz, pobijesz go?

Zelea 14.03.2003 02:52

ja mam pytanie co do mulka dostalem od Kizo'a eMule v0.25b + Tarod 16d fajnie nagle wreszcie zaczely mi sie sciagac pliki i to nawet calkiem w miare idzie caly czas 10 kb spoko ( DZIEKI KIZO :) :jupi: )
ale teraz mam inny problem mianowicie nagle zaczal mi scigac jeden film dokladnie rzecz biorac to "EDI" i zgral 90 kb i potem zminil swoj stan na wstrzymany (sam z siebie) a jak biore na wznow to slysze dzwiek z pc speakera bo brzdeczy pojedynczym dzwiekiem dalej jest to samo czyli stan wstrzymany i nie idzie dalej co robic ?? pliz help :)

paput2000 13.03.2003 19:12

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Argh...:cisza: :cisza: :cisza: :boks: (( (( (( NIE MÓWCIE NA MNIE RYBKA!!!!!
Ty jesteś rekin, czy zielony dorsz?:D

kizio 13.03.2003 18:06

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Dzięki rybko! :D 8)
Argh...:cisza: :cisza: :cisza: :boks: (( (( (( NIE MÓWCIE NA MNIE RYBKA!!!!!

misz_masz 13.03.2003 18:04

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
jest tutaj
Dzięki rybko! :D 8)

raptor123 13.03.2003 17:32

Plusa v1a używam z 2,5 tygodnia, na dwa dni załączyłem v1b i prawie wogóle nie chciał ściągać, jak wróciłem do v1a znów pieknie średnia dzienna 13kB/s przy łączy 128kb/s i nie blokuje WWW. W v1b zdarzało się. Miłego użytkowania:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51.