![]() |
Alkohol -> wypadek -> tragedia :(
Witam!
:( oto topic z forum adico... wejdzicie tam i zobaczcie!!! mam nadzieje, ze podzielacie moje zdanie, ze to najstraszniejsza rzecz jaka widzieliscie. w akcie solidarnosci z Jacqueline niech kazdy cos napisze... ja moge tylko powiedziec to, ze jak to zobaczylem to lzy same mi sie polaly oto link: tu BYL link /sid |
:( :'( :'( :'(
....brak mi słów... |
To straszne. Zeby przez jeden wypadek spierdo*** sobie cale zycie. Taka ladna dziewczyna...
:buu: :buu: :'( :'( :'( :'( :'( :buu: :buu: Nawet plakac nie moge to jest okropne :buu: |
...
szkoda słów ... |
...
|
dlatego wlasnie nawet przez mysl mi nieprzechodzi jazda na dwoch gazach :(
ze tez mozna tak komus upaskudzic zycie jednym browarem :blee: i pomyslec ze juz pare moich kolegow/kolezanek mialo crashtesty z pijanymi *****ami za kolkiem, szczescie ze przezyli :smutny: |
Jestem zbyt wrażliwy na takie ...tragedie ...:(
|
......:'(
|
Szok!! :o :o :'( :'(
|
Bardzo wstrząsające - oglądając wiadomości w telewizji o różnego rodzaju wypadkach i katastrofach, tak naprawdę nie zdajemy sobie sprawy że dotyczą one konkretnych ludzi. Dopiero patrząc i czytając o tym konkretnym przypadku ogarnia nas zgroza.:(
|
[...] i dlatego podpisałem się pod ustawą aby kierowców na bani traktowac jak przestępców a nie traktowac tego jako wykroczenie - do piachu z nim.
|
O jezu! :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :wow: :wow: :wow: przecież to jest niewyobrażalne!
|
Jestem w szoku.
Nawet nie wiem co powiedzieć. |
to jest straszne.
mam nadzieje że ci któży widzieli te zdjęcia pomyślą 3 razy zanim usiądom za kułkiem po alcoholu!!! |
ooooo ranyyyyyyyyyy :'( :'( :'( :'( :'(
bedeb mial dola przez reszte dnia :( :( biedna dziewczyna :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |