![]() |
Cytat:
|
Możecie mi wierzyć lub nie ,ale ja przez centrum Białęgostoku po prostej między ludźmi :D maks wyciągam 60 km/h.Dodam ,że w moim Huffym jest tylko 15 bieguff ,ale niedługo zmieniam rowerek :)Wtedy zobaczymy czy przy 18 lub 21 biegach wyciągnę więcej.Szkoda ,że nie widzieliście reakcji ludzi.Niektórzy darli mordy inni zwiewali :D .Nie ma co jazda na całego.
|
Cytat:
ahhh ta adrenalina.... i kurczowe trzymanie kierownicy ^_^ |
Co do wagi PC to mój antyk zbudowany z super lekkich stopów matali wykorzystywanych prze NASA przy budowie rak..... no dobra a tak na serio to jest 7,5 Kg w sumie nie tak dużo.
|
Cytat:
Miała dostac ale wybroniła sie tym ze była nieświadoma swojej predkosci - przeciez przepisy nie mówia nic na temat tego ze rower musi byc wyposazony w predkosciomierz !! Moia ze musi miec sprawy przynajmniej jeden hamulec posiadac czerwone swiatło z tyłu i białe z przodu,lusterko wstaeczne, dzwonek, rower powinien byc w dobrym stanie technicznym a rowerzysta powinien miec kask ! O licznikach nie ma wzmianki ! Goscióka sie wybroniła ! |
Moj komputer wazy okolo 10kg, nie duzo ale zawsze cos.
|
Ja jechalem 67. I to nawet nie wydawalo sie tak szybko, a najwiekszym ryzykiem bylo chyba to, ze rower sie rozleci, bo najnowszy to on juz nie jest i swoje przejechal. Ale wytrzymal i w sumie bylo fajnie.
A bylo to z gorki dochodzacej do chyba Bytowa gdzies w okolicach Kaszub (miejsce mojego sezonowego meczenia roweru). |
Cytat:
|
tylko gdzie w Poznaniu znajdziesz duuuuuuuuuza gorke. Tak zeby doleciec do 60km/h min.Nie ma!:'( Ale naprawde powyzej 80 to jest podejscie w stylu kamikaze!!!!Brawo za odwage dla tych ktorzy sie odwazyli!!!!
|
Cytat:
|
ja jechalem 50km/h i to byl dla mnie szok. Masakra. Taki speed! Nie wiem wogole co mozna czuc powyzej 80km/h muchy sie przylepiaja juz chyba!
|
Cytat:
|
Cytat:
LOL |
Cytat:
Pamietam ze kiedys byl wywiad z dziewczyna która jechala z górki na rowerze cos koło 70 a było ograniczenie predkosci na drodze- pech chciał ze stali niebiescy z Suszarka i ja namierzyli - oni jej mówia ze zlamala przepisy a ta im odpowiada ze nie miała pojeciaze jedzie tak szybk bo bo rower nie mial licznika ...;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:13. |