Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ile waży Twój komputer ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ile-wazy-twoj-komputer-18515/)

memorando 17.03.2003 16:32

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
Możecie mi wierzyć lub nie ,ale ja przez centrum Białęgostoku po prostej między ludźmi :D maks wyciągam 60 km/h.Dodam ,że w moim Huffym jest tylko 15 bieguff ,ale niedługo zmieniam rowerek :)Wtedy zobaczymy czy przy 18 lub 21 biegach wyciągnę więcej.Szkoda ,że nie widzieliście reakcji ludzi.Niektórzy darli mordy inni zwiewali :D .Nie ma co jazda na całego.
klap klap klap BRAWO!!!!!! I TAK DALEJ MASZ JEŹDZIĆ:)

mati1700 17.03.2003 12:06

Możecie mi wierzyć lub nie ,ale ja przez centrum Białęgostoku po prostej między ludźmi :D maks wyciągam 60 km/h.Dodam ,że w moim Huffym jest tylko 15 bieguff ,ale niedługo zmieniam rowerek :)Wtedy zobaczymy czy przy 18 lub 21 biegach wyciągnę więcej.Szkoda ,że nie widzieliście reakcji ludzi.Niektórzy darli mordy inni zwiewali :D .Nie ma co jazda na całego.

Patrix 16.03.2003 14:48

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
tylko gdzie w Poznaniu znajdziesz duuuuuuuuuza gorke. Tak zeby doleciec do 60km/h min.Nie ma!:'( Ale naprawde powyzej 80 to jest podejscie w stylu kamikaze!!!!Brawo za odwage dla tych ktorzy sie odwazyli!!!!

ahhh ta adrenalina....
i kurczowe trzymanie kierownicy ^_^

M.T.C. 16.03.2003 14:43

Co do wagi PC to mój antyk zbudowany z super lekkich stopów matali wykorzystywanych prze NASA przy budowie rak..... no dobra a tak na serio to jest 7,5 Kg w sumie nie tak dużo.

Laser 16.03.2003 10:07

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Dostala mandat ?
LOL

Witam !

Miała dostac ale wybroniła sie tym ze była nieświadoma swojej predkosci - przeciez przepisy nie mówia nic na temat tego ze rower musi byc wyposazony w predkosciomierz !!

Moia ze musi miec sprawy przynajmniej jeden hamulec posiadac czerwone swiatło z tyłu i białe z przodu,lusterko wstaeczne, dzwonek, rower powinien byc w dobrym stanie technicznym a rowerzysta powinien miec kask !

O licznikach nie ma wzmianki !

Goscióka sie wybroniła !

\||/aster 16.03.2003 00:22

Moj komputer wazy okolo 10kg, nie duzo ale zawsze cos.

andrzejj9 16.03.2003 00:21

Ja jechalem 67. I to nawet nie wydawalo sie tak szybko, a najwiekszym ryzykiem bylo chyba to, ze rower sie rozleci, bo najnowszy to on juz nie jest i swoje przejechal. Ale wytrzymal i w sumie bylo fajnie.
A bylo to z gorki dochodzacej do chyba Bytowa gdzies w okolicach Kaszub (miejsce mojego sezonowego meczenia roweru).

Gorzala 15.03.2003 23:53

Cytat:

tylko gdzie w Poznaniu znajdziesz duuuuuuuuuza gorke. Tak zeby doleciec do 60km/h min.Nie ma!:'( Ale naprawde powyzej 80 to jest podejscie w stylu kamikaze!!!!Brawo za odwage dla tych ktorzy sie odwazyli!!!!
Mlody i glupi bylem...

Kasprzak 15.03.2003 23:50

Gorzala 15.03.2003 23:40

Cytat:

ja jechalem 50km/h i to byl dla mnie szok. Masakra. Taki speed! Nie wiem wogole co mozna czuc powyzej 80km/h muchy sie przylepiaja juz chyba!
O facet!!! Nie wiesz co tracisz?? Takie wrazenia i ...choler** ryzyko!!! Ja 2.-gi raz sie chyba nie odwaze...

Kasprzak 15.03.2003 23:37

ja jechalem 50km/h i to byl dla mnie szok. Masakra. Taki speed! Nie wiem wogole co mozna czuc powyzej 80km/h muchy sie przylepiaja juz chyba!

Gorzala 15.03.2003 23:32

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Pamietam ze kiedys byl wywiad z dziewczyna która jechala z górki na rowerze cos koło 70 a było ograniczenie predkosci na drodze- pech chciał ze stali niebiescy z Suszarka i ja namierzyli - oni jej mówia ze zlamala przepisy a ta im odpowiada ze nie miała pojeciaze jedzie tak szybk bo bo rower nie mial licznika ...;)

No w sumie miala racje, bo jak miala poznac, po szumie wiatru, po ruchach kierownicy??? Ale nie zwalnia jej to z obowiazku przepisowgo prowadzenia "pojazdu"!

/||\aster 15.03.2003 23:29

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Pamietam ze kiedys byl wywiad z dziewczyna która jechala z górki na rowerze cos koło 70 a było ograniczenie predkosci na drodze- pech chciał ze stali niebiescy z Suszarka i ja namierzyli - oni jej mówia ze zlamala przepisy a ta im odpowiada ze nie miała pojeciaze jedzie tak szybk bo bo rower nie mial licznika ...;)

Dostala mandat ?
LOL

Laser 15.03.2003 23:27

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
O ile sie nie myle to rowerzysci maja ograniczenie do 20km/h (to nie zart). Tak mi sie cos przypomina gdy zdawalem na karte rowerowa :)
Witam !

/||\aster 15.03.2003 23:24

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

No LIMITS || ||

O ile sie nie myle to rowerzysci maja ograniczenie do 20km/h (to nie zart). Tak mi sie cos przypomina gdy zdawalem na karte rowerowa :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:13.