Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   GG - niedostepny a jednak dostepny (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gg-niedostepny-jednak-dostepny-20363/)

Tomek777 25.04.2003 03:40

GG - niedostepny a jednak dostepny

Na wstepie zaznacze, ze szukalem (nie tylko tutaj) i kombinowalem (z marnym skutkiem). Ale do rzeczy - czasami kiedy rozmawiam z kims na GG widze u niego status "niedostepny", a jesli ten ktos mnie "zaczepil" to musial widziec co dzieje sie ze mna. Kiedy u siebie na takowy ("niedostepny") przelacze po prostu nie widze co sie dzieje z ludzmi na mojej liscie kontaktow. Konkludujac - czy mozna zrobic tak, zeby widziec statusy (prawdziwe) innych uzytkownikow, a samemu byc widzianym jako "niedostepny" i moc prowadzic rozmowe??
Chyba wyrazilem sie dosc jasno :D:D
Pozdrawiam

surff 25.04.2003 06:55

Re: GG - niedostepny a jednak dostepny

Cytat:

Tomek777 napisa***322;(a)
Na wstepie zaznacze, ze szukalem (nie tylko tutaj) i kombinowalem (z marnym skutkiem). Ale do rzeczy - czasami kiedy rozmawiam z kims na GG widze u niego status "niedostepny", a jesli ten ktos mnie "zaczepil" to musial widziec co dzieje sie ze mna. Kiedy u siebie na takowy ("niedostepny") przelacze po prostu nie widze co sie dzieje z ludzmi na mojej liscie kontaktow. Konkludujac - czy mozna zrobic tak, zeby widziec statusy (prawdziwe) innych uzytkownikow, a samemu byc widzianym jako "niedostepny" i moc prowadzic rozmowe??
Chyba wyrazilem sie dosc jasno :D:D
Pozdrawiam

Istnieje opcja "niewidoczny" - chyba o takową ci chodzi - jesteś dla innych jako niedostępny jednak widzisz kto jest on-line, i możesz konwersować.
Pozdro

Pawel_k 25.04.2003 08:15

Re: Re: GG - niedostepny a jednak dostepny

Ilość załączników: 1
Cytat:

surff napisa***322;(a)
Istnieje opcja "niewidoczny" - chyba o takową ci chodzi - jesteś dla innych jako niedostępny jednak widzisz kto jest on-line, i możesz konwersować.
Pozdro

dokladnie jakby kolega niewiedzial gdzie to znalesc ;) to zalaczam mala podpowiedz ;p

andrzejj9 25.04.2003 14:37

PowerGG ma chyba takie funkcje

mallow 25.04.2003 14:47

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
PowerGG ma chyba takie funkcje
kazde gg ma taka funkcje jak koledzy wczesniej wspomnieli ... NIEWIDOCZNYM TRZEBA BYC

Alinoe 25.04.2003 14:49

zainstaluj powerGG - tam jest kilka opcji dodatkowych - np. "ukrywacz"

pozdrawiam, Marcin

Tomek777 25.04.2003 16:11

Cytat:

Alinoe napisa***322;(a)
zainstaluj powerGG - tam jest kilka opcji dodatkowych - np. "ukrywacz"

pozdrawiam, Marcin

No wlasnie, za nie mam pojecia jak ten ukrywacz dziala. Szukalem jakiegos opisu, ale wszystkie sa bardzo lakoniczne. Jesli ktos moglby objasnic nieco funkcje tej wtyki bylbym niezmiernie wdzieczny.
Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Krzycho83 25.04.2003 16:17

Jak uzywasz ukrywacza w celu ukrycia sie przed innym uzytkownikiem, nie sa wtedy wysylane do niego zadne pakiety informujace o zmianie twojego statusu. Cala filozofia.

Smartek 25.04.2003 16:42

Krzycho a jemu o instalajce chyba chodzilo ||
pozdro :idea:

-=KoWaLiK=- 25.04.2003 16:48

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
Jak uzywasz ukrywacza w celu ukrycia sie przed innym uzytkownikiem, nie sa wtedy wysylane do niego zadne pakiety informujace o zmianie twojego statusu. Cala filozofia.

To wytlumacz mi na jakiej zasadzie ja sie "ukrywam" ze pomimo statusu "ukryty" i brak PGG jestem NIEDOSTEPNY dla ogolu ??

Krzycho83 25.04.2003 16:49

Instalacja ??? - instalujesz powergg i jest ;)

Krzycho83 25.04.2003 16:51

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
To wytlumacz mi na jakiej zasadzie ja sie "ukrywam" ze pomimo statusu "ukryty" i brak PGG jestem NIEDOSTEPNY dla ogolu ??
Tu chodzi o to, ze mozesz byc ukryty przed jedna lub kilkoma osobami a dla reszty dostepny.

-=KoWaLiK=- 25.04.2003 16:55

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
Tu chodzi o to, ze mozesz byc ukryty przed jedna lub kilkoma osobami a dla reszty dostepny.

Ale chodzi mi o toze nie urzywam pluginow typu PGG i "niewidoczny" jetem calkowicie i dla WSZYSTKICH. wiesz o co tu moze chodzic ???

Adik 25.04.2003 17:01

Cytat:

Ale chodzi mi o toze nie urzywam pluginow typu PGG i "niewidoczny" jetem calkowicie i dla WSZYSTKICH. wiesz o co tu moze chodzic ???
chodzi o to, ze jak laczysz sie z serwerem gg ze statusu niedostepny, to ci ludzie, ktorzy maja zainstalowane pgg widza, ze ci sie zmienia status z niedostepny/niewidoczny na niedostepny/niewidoczny i wiadomo, ze jestes na gg, ale siedzisz na niewidocznym, a jak uzywasz ukrywacza, to on blokuje wysylanie informacji o zmianie statusu, przez co dla ludzi przed ktorymi sie ukrywasz masz caly czas status niedostepny, i nic im nie sygnalizuje, ze wszedles- kumasz ??????

Krzycho83 25.04.2003 17:04

Cytat:

To znaczy nie da sie tego zmienic ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03.