![]() |
Dc++
Witam, mam pytanie, zainstalowałem sobie DC++ bodajrze najnowszą wersję,ale nie bardzo się orientuje w tym programie, może mógłby mi ktoś podać ciekawe huby (udostępniam 16,5 GB)na razie siedzę na polskich. Czy są huby tematyczne i jak to jest,czy ściągam tylko od tych ludzi którzy są na tym samym hubie, jak to w ogóle jest?Może jakieś linki odnośnie DC, Thanx.
|
|
Na poczatek dobrze jest poslugiwac sie lista publicznych hubow ktora jest ogolniedostepna. Daje to jakies 1500 hubow do zwiedzenia z czego na ponad 50 % nie wejdziesz ze wzgledu na zbyt maly sharing.
|
Dokladnie. Zeby wejsc na wiekszosc "porzadnych" hubow trzeba udostepniac okolo 30-35GB. Na niektorych trzeba mmiec 50GB ale zapewniam ze soft pierwsza klasa ;)
|
No chyba ze bedziesz "smigal" na na StealhDC, mozesz wyprawiac na nic cuda... Ale szkoda miec bana na dobrych hubach :buu:
|
a nie wiecie, czy jest jakaś metoda na obejście passiva przy braku zew. ip?
|
Cytat:
Qrde, z tego co mi wiadomo nie ma takiej metody, gdyby byla zapewne bym ja zastosowal, sam jestem PSV :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
1. StealhDC - jeszcze jeden z klientow DC, tak jak DC++ czy oDC, Stealh posiada opceje ktora pozwala na ustawienie SHARE np 100Gb a ty masz udostepnione zaledwie 1Mg. Posiada rowniez funkcje zamykajaca sloty, oraz limit transferu wychodzacego. Ale za to wszystko jest BAN !!! 2. Nie ma to wplywu na sciaganie - na niektorych hubach za takie oszustwo rowniez kick/ban. 3. Tak, lapac tego samego kolesia, hub nie musi byc ten sam, ale goscioo tak. Ufff... pomoglem ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiscie, o ile bedzie mial wolne "sloty". |
nie chce zakładać nowego tematu tak wiec tu się zapytam...
połączyłem się z hubem i sciągałem od kolesia piosenki... ale ten koles się rozłączył z hubem tak wiec i ja postanowiłem wyączyc z dc... i teraz chcę sie ponownie połączyć z hubem tylko ze nie pamiętam adresu huba, ale piosenki które zostały mi do sciągnięcia mam w zakładce Queue tak wiec czy moge dalej te piosenki sciągać od tego kolesia (oczywiscie jak bedzie połączony z dc) nie będąc połączony z tym hubem na którym ten koles (od piosenek) siedzi ? chyba wiecie co mam na mysli ? :fiu: |
musisz być na hubie, na którym jest koleś z koleiki albo znaleźć alternatywne źródło.
|
a moge jakoś sprawdzić adres huba na którym on siedzi ?
|
często pozostaje przy xywce nazwa huba, na której koleś siedział, jak go wrzuciłeś do koleiki. jak jej nie ma, to sposobu nie znam:( a szkoda, bo też by mi się przydał.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:12. |