![]() |
Witam!
no niestety.. porobily sie te dziwne nazwy :( ale nie mialem wyboru... w przeciwnym razie stracilbym wszystkie dane juz win XP widzi wszystkie partycje i jest OK :) nie umiem tylko udostepnic poprawnie polaczenia sieciowego w lanie :( tamtemu komputerowi wyskakuje informacja o tym, ze proxy nie jest dostepne :( (win98se)... zainstalowalem WinGate 5.0.2 i jest OK :) |
Cytat:
DOS suxx (no chyba ze chcemy sie fdisk'kiem pobawic albo formata zrobic :P) byl bym zapomnial - dyskietki suxx ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
ja tam tobie odradzam kopiowana wszystkich plikow w DOSie - gnoj pobcina koncowki i mozesz miec zamiast super_fajnego_programu.exe cos w stylu super~1.exe :blee:
|
Witam!
po dlugich zastanowieniach robie tak: zostawiam partycje systemowa w FAT32 co juz zrobilem: wlazlem do DOS'a, odpalilem sobie NC i przekopiowalem wszytko co najwazniejsze z partycji E na D... teraz sformatuje partycje E tak jak chce winXP... pozniej przekopiuje ta sama metoda wszystko z D na E i sformatuje D :) widac.. windowsowi XP nie starcza tamto sformatowanie.. on chce po swojemu :) dam rade... ogolnie wszsytko dziala git... pracuje nad przyspieszeniem laczenia z netem i nad tym, ze po uruchomieniu jeszcze cos robi przez chwilke.. musze sprawdzic co laduje... update: juz zrpobilem formacik szybki na FAT32 partycji E - wynik: POMOGLO system ja widzi :) |
skocz do kogos z tym dyskiem ... i wtedy pokopiuj ... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale prosbe mam o pochamowanie na nastepny raz... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
memo - nie obrazaj userow
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro |
Witam!
sluchajcie mam 3 partycje... pierwsza winxp widzi, a druga i trzecia widzi (w mojim komputerze) ale wedlug systemu one maja 0 MB, sa niesformatowane i trzeba jes sformatowac, jak dam "pokaz woluminy" w ustawieniach to pokazuje poprawnie wiekosci partycji w DOS'ie partycje dzialaja normalnie i sa widoczne poprawnie.. to jest kwestia jakiegos ustawienia w winXP... zainstalowalem via4in1 i nie pomoglo :( mam zainstalowac ASPI? Zeby zainstalowac jakikolwiek potrzebny mi program/sterownik itp latki, ktore wczesniej posciagalem musze miec dostep do tych partycji! pomozcie prosze... ps. dlaczego tak dlugo sie lacze z internetem (SDI) - w win 98 tez tak bylo, ale po wylaczeniu kilku opcji we wlasciwosciach polaczenia, laczenie trwalo 6 sek. - tutaj nie moge tych opcji odnalezc ps2. SYSTEM WINXP - rewelacja :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46. |