![]() |
Na tej stronce są linki do darmowego oprogramowania: http://www.republika.pl/e_m_p_i/free.htm#BIURO 8)
|
Skąd można ściągnać polską nakładkę na OpenOffice wer. 1.0.3.1 dla Widnows ?
Proszę o podanie link'a. Z góry THX. |
A może ktoś jeszcze pochwali OpenOffice. Nikt się nie wypowiedział o StarOffice? 8)
|
Używam OO 1.0.2PL.
Przesiadłem się na niego z Office 2k i na początku wymaga przyzwyczajenia (nieco inne ustawienia menu). Odczytuje i zapisuje format Microsoftu póki co bezbłędnie. Muszę jednak zaznaczyć, że używam go do naprawdę prostych domowych zadań więc napewno jakieś 75% możliwości pakietu jeszcze nie wykorzystałem. Póki co jestem zadowolony z przesiadki. |
Cytat:
Do prostych rzeczy polecam, do zaawansowanych myślę ,że Relanium bedzie niezbędne :D |
Cytat:
Uzywalem go troche, ale bez porownania z pakietem MS, ale jesli patrzec, ze jest za free to jest nawet fajny pakiet biurowy! |
Cytat:
Siedem osób zagłosowało na OpenOffice, a nikt nie może nic o tym pakiecie powiedzieć/napisać ? |
Cytat:
freeware tego typu. |
Cytat:
Nowy topic związany stricte z OpenOffice i StarOffice mile widziany. |
BD nie zrozumiałem Cie. Pomyliłem style z motywami. Style to piekna rzecz i bardzo przydatna. :cool: :cool:
|
Cytat:
pogrubienie zle wyglada i wyrozniony tekst ma byc pochyly ... jezeli pogrubiales za pomoca ikonki B to kanal ... ale jak uprzednio stworzyles style i zdefiniowales sobie styl wyroznienie a nastepnie uzywales go konsekwentnie w calym tekscie to w przypadku gdy musisz zmienic rodzaj wyroznienia wystarczy, ze zmodyfikujesz jedynie definicje stylu a caly dokument sie zaktualizuje zgodnie z nowym stylem operacja zajmie kilak sekund i gotowe prawda ze mile ... |
Office XP... nie zmienie na nic innego... zreszta tylko okladki nim robie na CD :D
|
Ja mam MS Office XP Professional PL...
Wedlug mnie jest super!!! Office XP rulezz!!! ;) |
Ideą rozpoczęcia tego tematu był wcześniejszy topic nt oprogramowanie w komputerze za darmo - jestem winien to Sid'owi.
Najbardziej więc interesują mnie opinie nt OpenOffice i StarOffice - zapraszam. Będą więc następne ankiety w poszukiwaniu darmowego oprogramowania. 8) |
Stylami szczególnie sie nie bawiłem, ale skoro mówisz ze fajna zabawa to sprawdze przy wolnej chwilce:) :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |