![]() |
Nowy firmware for YamahaF1
|
What's New in 1.0g (updated: May 23-03):
Added support for following Ultra Speed CD-RW discs for 24x writing. Infodisc (24x), Ritek (24x) opis zmian i lista biosów do wszystkich wersji F1 - tutaj |
O Laser chyba jeszcze śpi :-o :blee: :o :3msie: :idea:
"PUK PUK obudź się Laser szuka Cię bios" :) /bez obrazy/ Zasysam ale coś kiepsko to leci. FlashGet pomógł. |
Witam !
Nie wiem co jest ale jest ok 15 minut po tym jak napisales tego posta :) A obudziłem sie jakies 15 minut temu :) Czyżby zbieg okolicznosci :) Thx za info zaraz obczaje sprawe;) |
Cytat:
05468274556 4 5 8 4 6 4 5 6 5 6 4 8 5 4 1 2 1 2 3 0 1 0 1 f |
Witam !
Jak narazie na biosie f nie miałem problemow z predkkoscia nagrywania - wiec nie wiem czy nakarmie YAMI nowym biosem. Widac nie wprowadza nowych poprawek bo poprostu bios f skorygował juz błedy :) Jedna fajna rzecz - ktos jeszcze nowe biosy do F1 tworzy i z tego powodu sie ciesze :) |
O jakich problemach mówimy. Wypaliłem na niej, proszę się nieśmiać około około 30 płyt i spoko. Zobaczy co powiedzą inni a przy okazji uakytualnię Cd MSI 52x z 1.22 na 1.23.
|
Myślałem że jak zaprzestali produkcji to zapomną o F1 i nowych biosach do niej, ale nie zapomnieli, chwała im za to !!! :jupi:
Jak wgram i przetestuje to napisze coś.. |
Ilość załączników: 1
Przed upgradem miałem w swojej Yamaszce bios 1.0f i płyte RW dołączoną do napędu LITE-ON LTR-52246S mogłem nagrywać max 16x, teraz mam bios 1.0g i idzie na 24x, płyta jest od RiTEK-a :)
|
Bios 1.0g płyty CD-R zapisuje metodą FULL CAV tak jak bios 1.0c i 1.0d, a nie P-CAV jak bios 1.0f ;)
|
A który lepszy Full Cav czy P- cav ??? bo na dobra sprawe nie interesowałem sie tym :)
|
Cytat:
Ale YAMAHA szczyci się, że jest Full CAV, prawie wszytkie obecnie produkowane napędy to CAV lub Full CAV jak to zwał tak zwał ;) |
Witam !
To ja juz nic nie rozumiem :0 Cytat:
|
? :blee:
|
U mnie po aktualizacji biosu wciąż jest zapis P-CAV.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:43. |