![]() |
nie dość że gg pada to znów jakieś głupie pały wysyłają że będzie płatne to samo co kilka miesięcy temu pamiętacie ten długi zawis :/ ale coż dziś nie widzę OPADÓW (odpukać w niemalowane)
|
Cytat:
|
fakt - zapomnailem - do ogladania filmow dodatkowo pakiet nimo (caly! lacznie z filtrami ktore sie nawzajem wykluczaja!)
no i skrakowany winamp5 (pomimo ze nie uzywa sie jego platnych funkcji - ripowania i wypalania) itd :) |
Cytat:
Obowiazkowo oczywiscie Norton antyvir a do obrabiania fotek Photoshop mimo, ze jedyna rzeczy jaka sie w nim robi to zmniejszanie zdjec z imienin cioci |
racja.
dzięki temu mam kasę, bo ciągle ktoś do mnie dzwoni, że coś tam mu nie działa ^_^ ^_^ ^_^ Cytat:
niedawno robił w gacie, kiedy mu napisałem, że sformatuję mu dysk przez gg i pisałem: formatowanie 10% etc... :haha: |
zestaw obowiazkowy na 90% kompow: Office Profesional Premium Ultra Hiper (wersja pelna bez poprawek z dodatkami) najnowsza, IE + kilka dialerow, OE + 12 wirusow, gg (w stanie wiecznego zwisu)... a potem mamy posty w stylu "cos mi nie dziala" :D
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :| ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
nie chce mi się już o tym gadać :P
jest naprawdę tyle dobrych komunikatorów, że żal mi tych, którzy używają tego gów...olitu. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
używam Konnekta od prawie miesiąca i muszę stwierdzić iż jest on "niedopracowany".
Pewne działania dzieją się dla mnie w niezrozumiały sposób - najbardziej edycja listy kontaktów/dodawanie usera/dane usera - kosmiczne rzeczy tam się dzieją zanim poprawnie kogoś dodam. |
Cytat:
www.konnekt.info |
Cytat:
|
Z cyklu "jak latwo manipulowac ludzmi, kiedy sa glupi", czyli dostalem dzisiaj :
"Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART" |
Cytat:
A co do GG to jestem ciekaw kiedy bedzie mozliwosc szyfrowania rozmow? Bo jakos mialo to byc zaimplementowane w wersji 6. Wersja 6 miala premiere juz dawno a szyfrowania dalej nie ma (( |
Ilość załączników: 1
polecam to:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |