![]() |
Ja się niczego nie domagałem, kupiłem dobrą opcję, aparat za swoje, mam w dupie wszystko, rozwiązanie umowy na miesiąc, za 39 zeta, nawet bezdomny da radę.
|
Dokładnie, dlatego z abo wróciłem do karty, ale już w innej sieci
|
Za dużo osób nauczyło się, że trzeba domagać się więcej, a założenia biznesowe są jakie są. Co mnie trochę dziwi, bo obecnie oferty na kartę są dość dobre, więc jeśli nie zaproponują niczego dobrego, to na upartego jest gdzie uciekać... No i karty są na tyle dobre, że o ile nie zmieni się planu, to warunki się nie zmieniają.
|
Cytat:
|
dzialalo co roku az do biezacego roku - musialem ich wysmiac (doslownie) i przeniesc sie
|
Cytat:
|
składasz wypowiedzenie umowy i dzwonię z działu utrzymania klienta, i dopiero wtedy dostajesz coś lepiej :)
|
Cytat:
albo walczysz o nowy korzystny plan taryfowy ( bo zazwyczaj stary już nie istnieje ). |
Nie musisz przedłużać, wystarczy ciągnąć to co się ma ;) Inaczej sprawa wygląda, jeśli miałeś ofertę z telefonem - są droższe i opłacają się tylko, jeśli składowa ceny to właśnie słuchawka, potem płacić wciąż tyle samo nie ma sensu.
|
Tylko teraz mi się nie podoba to, że nowe oferty niby lepsze a są niekiedy gorsze ( coś dadzą a coś zabierają , niby bezpłatnie do wszystkich , a w rzeczywistości na stacjonarne płacisz , mms płacisz itp ) . A na starej ofercie nie chcą przedłużać.
|
Również zaczynałem od Idei. Teraz mam w Orange tel służbowy i nie narzekam. Ich system mi się podoba, jest imho lepszy zarówno od tego z Plusa jak i Play.
|
Tez bylem w IDEA. :taktak:
Dokladnie zaczynalem od Idea POP! :spoko: |
Na początku to był centertel - jeszcze analogowy, NMT 450. :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |