![]() |
moim zdaniem to zależy może od konfiguracji łącza pod eMułkiem.... ja mam jakąś nędzną radiówe 115 kB/s i muł działa bez problemów. Zasysa mi maksymalnie 13 kilo. Jednak przy odrobinie szczęścia zaraz po odpaleniu muła od razu coś ciągnie. A zresztą do każdego pliku masz kolejki i żadko się zdarza, że nie musisz czekać. A rozłącza dlatego, że może masz LowID.... Jak chcesz się tego pozbyć to wbij się na forum eMułka i sobie postudiuj lekture :). Mi jednak w dalszym ciągu się nie udało go pozbyć i tak to bywa, że kolejki do jakiegoś pliku są przez cały dzień duże, że ściągnięcie 100 kilo jest bardzo trudne.
|
Używam emule, jestem w sieci lan,mam problem bo strasznie długo musze czekać na pobieranie pliku a jak zaczne pobierać to często rozłącza, a i prędkość ściągania jest mizerna jak z ftp idzie ok 20kB to przez emule ok 1,5 w porywach do 5kB. Czy jest jakiś sposób na przyśpieszenie pobierania. (Jeszcze nigdy nie dostałem Blacklisty)
Zazwyczaj oddaje 3 razy więcej niż pobieram dlaczego?? |
Cytat:
Pozdro;) |
.......... śmieszy mnie to ale.......nimal na GG ;)
|
Taaa, wiec tak jak zawsze powtarzalem - DC RULEEES...
Jeszcze nigdy nie "nacialem" sie na FAKE-a. Jasne, nie pociagniesz z 30 zrodel na raz ale i tak wg. mnie jest NAJlepszym klientem P2P. Pozdr... |
Cytat:
moze bym sprobowal tez :) pozdro |
U mnie e-mule się nie sprawdza więc używam direct connect ++ i bearshare. Ssam z hub ów z maks 35 kB/s(DC++)|a z hostów 50 kB/s(Bearshare)
|
Burst! Burst! Burst!
Ilość załączników: 1
w Burst! masz taki transfer tylko nie wiem ile w tym prawdy. Wczoraj Italian JOb cd2 w 6 czy 7 godzin wraz z działającym emule. Fajnie
|
U mnie też wszytsko działa........nie wiem kiedy spróbuje samego overneta. Oprócz muła działa jeszcze burst, który zapycha łącze max. ALe 40-50kB/s bez ustawień. Tylko To albo to. A teraz Emule coś zwolnił na 8kB/s więć korzystam wtedy z bursta.
|
miles .... opis jest fajny, ale jak ustawiłem mu port TCP na 80 to i tak pokazywał FIREWALLED !? dziwne rzeczy się dzieją... overneta resetowałem kilka razy [znaczy wyłączałem go i włączałem] no ale empetrójczyne na próbę ściąga nieźle.... no pewnie lepiej by to szło jakbym wyłączył muła :) : :) . Bo póki co mam wlączonego muła i overneta :)
|
Cytat:
ja uzywam win2k3 - on ma .net juz w sobie ale lepiej to i tak sobie sciagniej - platforma .net jest zachecajaca (z uwagi na prostote) i coraz wiecej softu na niego bedzie sie pojawiac |
nimal wiesz co nie co o overnet. Czy korzysatć z takich rzeczy
http://www.searchengines.pl/overnet.php3#opis i czy krok 1 jest potrzebny? Troche stary ten opis. |
Cytat:
iso, bin itp tak samo platne jest jakbys koniecznie chcial wspomoc kolegow programistow ^_^ jak zaplacisz to usuna Ci banerek i nic innego sie nie zmieni (no - jeszcze somopoczucie Ci sie poprawi) pozdro |
wiesz nimal.... wsumie można się do Overneta przyzwyczaić.... no nie jest taki zły.... ale co znaczy "Pro user" !? i o co chodzi z tą rejestracją !?
|
kolorki ladnie zmienia jak twarz ijanego kolesia ^_^
czerwony - nie sciagnoles jeszcze i nie znaleziono u innych juzerow czarny - juz to masz niebieski - jeszcze tego nie sciagnoles ale znaleziono to u innych (nasycenie niebieskiego od jasnego - malo kto to ma - do ciemnego - duzo osob to ma ^_^ ) zielony - fragment w trakcie ssania zreszta to penie wiesz, pozatym jest w manualu moze Ci sie zdazyc ssanie powyzej 100% - wywolane jest sciaganiem ponownym fragmentow niedokonczonych/z bledami pozdro dla kolejnego overnetowca ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |