![]() |
Nowszy WinAmp
WinAmp 5 rc 666 (full)
No.... taki .....dobry....lepszy niz poprzedni. |
ta wersje "szatanska" (666) mam juz od kilku dni ||
|
Cytat:
Warto instalować "piątke"? |
mozna by powiedziec stary poczciwy winamp w nowej szacie :)
a czy dobre i czy warto to sam sie musisz przekonac instalujac go ;) |
Witam!
ja czekam... ale jeszcze nie wiem na co hehehe uzywam 2.95 i jestem happy :) |
nie chce mi sie go instalowac :)
moze ktos zobaczyc ile to cudo szama pamieci podczas odtwarzania (Task Manager -> Processes) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
bo jest piekna bo jest cudowna bo ladni wyglada bo umie teraz nie tylko odtworzyc film ale pewnie tez go nagrac na plyte jeszcze nie steruje twoim telewizorem (ale wersja super pro juz to umie) bo ilosc wodotryskow przekroczyla wszelkie granice - a przeciez chcesz byc obywatelem swiata? podsumowujac - g..no jakich malo |
ciagle rc, poczekam na final...
wtedy przetestuje btw:ciagle kolejne wersje 2.xx |
dla mnie wersja 3 już była do d..y. wersja 5 podobnie.
zastanawia mnie jedna rzecz: przecież jak się komus tego typu rzeczy podobają [amp 3 & 5] to po co on w ogole z tego programu korzsyta. skoro WMP wyglada prawie tak samo, tez sie czepia wszyskich plikow medialnych, i tez jest to d...y po co sobie zasmiecac rejestr o jeden shit wiecej ? |
a mnie tam 5 pasi.
faktem jednak jest, ze 3 byla do d...py. |
Ja używam 5_666 pare tygodni i jak narazie nie narzekam. Swoim wyglądem (normalna skóra) bardzo przypomina swojego brata 2. Spodobały mi się inne czcionki w programie, są teraz bardziej przejrzyste.
Zobaczymy jak będzie wyglądała wersja finalna. |
Czy nullsoft podaje cos na temat wersji FINAL? Bo bym sie przesiadl, ale na bete nei chce... Na razie siedze na trojce i jestem zadowolony (jako jeden z nielicznych jak widze)...
|
Jest jush wersja finalna!!!!!!!!!!
Jak coś to po linki na GG |
czemu na gg ???
dawaj tutaj :cisza: przeciez to freeware :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:59. |