![]() |
Moje forum....
Witam serdecznie. Założyłem forum i proszę o ocene. Dałem pare artykułów.
Pozdro http://members.lycos.co.uk/lite123/forum |
i po co to forum? :/
pozdro ;) |
To forum akurat będzie do szkoły :), a ja chce o ocene treści forum oraz całego całokształtu :P
|
ocena? naganna :D fajnie ze chcesz cos zrobic, ale dopuki forum nie ma pomyslu to nie ruszy - bo nie przyciagnie uzyszkodnikow
pozatym nawet nie chcialo ci sie przerobic layoutu kiedys juz zakladales jakiec forum - nie leiej tamto rozwinac? no i z paroma tam zamieszczonymi informacjami nie moge sie zgodzic (a zajzalem tylko do 2 watkow) |
Np. Jakimi informacjami ??,a ta skórka mi się podoba :P
|
Sprawdzilem, popraw wszystkie teksty opisow dzialow, i przyklejonych tematow. Stylistyka i ortografia sie klania.
|
Cytat:
|
coś mi się zdaje, że już miałeś chyba jakieś forum i powodzenia nie miało (PitForum? :) ), powtarzasz manewr? ale ocena będzie hehe
|
Miałem, ale zrezygnowałem ;), ale próbuje znowu :D
|
Forum (jak i każda strona na lycos) nie jest "oglądalna" z poziomu Opery z powodu tych reklam z boku, rozwalają się na całą stronę i tak dziwnie mrugają. Uciekać z lycos! :)
|
Na OPERA nie próbowałem, ale i tak większość używa IE. ;)
|
Kolejne forum!
Bez sensu Nie przyciagnie bez jakiegos dobrego pomyslu i tematow. Na lycosie nie ma co bo to beznadzieja... Mimo wszystko Opery uzywa duzo osob..ja po przejsciu na tą przegladarke jestem zachwycony.Rewelacja.Lepiej jak ktos poleci strone ze jest ok, a nie ze ten kto uzywa opery innym bedzie mowil nie wchodzcie tu bo ta stronka sie sypie |
Powiedzmy, że FORUM nie ma robić furowy, ale aby miało fajne arty ;) i niosło pomoc. Może ktoś ma jakiegoś arta to może wkleić na moje forum. Za starania z góry dziękuje.
A co do OPERY to w innym topicu :P |
Takich jak twoje jest full ( o wszystkim i o niczym). Musi byc jakies naprawde fajne tematyczno-graficznie, albo byc podpiete do jakiejsc popularnej strony.
Sam adminuje mini forum mojego klanu, ta zabawa nie jest az taka fajna... a chyba miedzy innymi o to Ci chodzilo, co?? :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:39. |