Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Cube: Hypercube - najbardziej spóźniony film (https://forum.cdrinfo.pl/f26/cube-hypercube-najbardziej-spozniony-film-36487/)

Ziele 27.06.2004 22:10

Cube: Hypercube - najbardziej spóźniony film

Zastaniawiam sie dlaczego dopiero teraz będzie pokazywany w kinach. Ja oglądałem go już kawał czasu temu... w dvdripie bo inaczej sie nie dało ;)
Polecam oglądnięcie zwłaszcza ze ta część jest nakrecona przez Polaka.

http://film.wp.pl/p/film.html?id=1958

...będzie kontynuacja cube'a.. juz zacieram łapki ;)

.::piotrek::. 27.06.2004 22:48

Nieogladalem, ale chyba sie skusze ;)

Piterniel 27.06.2004 22:50

Zapewne cos głupiego (widać po recenzjach :P)

michal_zb 27.06.2004 23:00

eeee.... pewnie jakiś szmelc... wole iść się pośmiać na Shrek'a :D

_Neoo_ 27.06.2004 23:18

Jedynka moim zdaniem była świetna, ten klimat tajemniczości, otwarte zakończenie......po prostu piękne. Co do 2 to nie jestem jakoś specjalnie przekopnany, jak kiedyś "wpadnie" mi na dysk to obejrze, ale do kina na pewno nie pójdę, no chyba że na Sherk'a 2 :D jak michal_zb

mr_spock 27.06.2004 23:28

w 2ce widac juz komercje i hollywood...

Pytanie poboczne...
Czy jest tu ktos, kto nie lubi Shreka?? ja nie zabardzo za tym przepadam, ale chyba jestem odosobniony :(

pykson 27.06.2004 23:44

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Pytanie poboczne...
Czy jest tu ktos, kto nie lubi Shreka?? ja nie zabardzo za tym przepadam, ale chyba jestem odosobniony :(

no co Ty, Stary, nie lubisz Shreka???? :wow:
serio serio?
oj, to chyba z ta opinia to rzeczywiscie jestes odosobniony.

a ja w swej naiwnosci myslalem, ze jego nie da sie nie lubic :D

mr_spock 27.06.2004 23:53

No niestety, jestem chyba jakis skrzywiony :)
Dziewczyna mnie do kina chce wyciagnac na 2ke, ale bronie sie rekami i nogami...
Jest zielony i nudny... widzialem wersje ang. i pl.
jedynie zabawne moga byc dialogi... poza tym ... ysz

Osobiscie jestem fanem "epoki lodowcowej" i "potwory i spolka"

:)

ZbigNieff 28.06.2004 00:10

Cube Hypercube - hmmm... ogladalem go juz w zeszlym roQ i musze przyznac
ze jest calkiem fajny z tym ze to juz nie to co jedynka...

Jesli chodzi o Shreka 2 to powiem krotko: "WARTO ZOBACZYC" a mr_spock - nie rozumiem dlaczego Shrek moze Ci sie nie podobac... w ogole zaskoczyles mnie tym ze bronisz sie przed dziewczyna zeby nie isc do kina... ale ja wiem chyba dlaczego - bo ona bedzie na tyle zainteresowana filmem ze nawet nie bedzie chciala sie do Ciebie przytulic :D bo byc moze straci wazny watek i pozniej Ci tego nie daruje :D wiec bron sie bron...

47 28.06.2004 00:21

Cytat:

Napisany przez Ziele
Zastaniawiam sie dlaczego dopiero teraz będzie pokazywany w kinach. Ja oglądałem go już kawał czasu temu... w dvdripie bo inaczej sie nie dało ;)
Polecam oglądnięcie zwłaszcza ze ta część jest nakrecona przez Polaka.

http://film.wp.pl/p/film.html?id=1958

...będzie kontynuacja cube'a.. juz zacieram łapki ;)

Ja również widziałem ten film parę miesięcy wcześniej i nawet był całkiem całkiem.
Pozdro

mr_spock 28.06.2004 00:24

Cytat:

Napisany przez ZbigNieff
...

Jesli chodzi o Shreka 2 to powiem krotko: "WARTO ZOBACZYC" a mr_spock - nie rozumiem dlaczego Shrek moze Ci sie nie podobac... w ogole zaskoczyles mnie tym ze bronisz sie przed dziewczyna zeby nie isc do kina... ale ja wiem chyba dlaczego - bo ona bedzie na tyle zainteresowana filmem ze nawet nie bedzie chciala sie do Ciebie przytulic :D bo byc moze straci wazny watek i pozniej Ci tego nie daruje :D wiec bron sie bron...

nie... wlasciwie dlatego, ze bede musial kupic bilet na film, ktory mnei totalnie nie interesuje :)
tak powaznie... to moje argumenty "nie po to mam kolekcje dvd i divx, zeby lazic na kazde g. do kina" jakos jej nie przekonuja ;)
a jeszcze bardziej powaznie... wiem, ze niektorzy z dziewczyna chodza do kina - "do kina", ale ja jak sie juz wybiore, to ide do kina - "na film" :)

Shrek... pewnie uraza moje wrodzone poczucie piekna :D:P ;)
Nie lubie...
nie bawi mnie to
jedyne co moge uznac za smieczne, to Ciasteczko-ludzik ktore sie przewijalo i mialo rozne dialogi:)

pykson 28.06.2004 00:24

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Osobiscie jestem fanem "epoki lodowcowej" i "potwory i spolka"

ja tez bardzo lubie epoke, ale nie jestem w stanie ogladac jej tyle razy co shreka

zauwazyc trzeba ze oba filmy maja pewne cechy podobienstwa: duzy maniek - duzy shrek, smieszny osiol - smieszny leniwiec, misja uwolnienia krolowej - misja oddania dzieciaka rodzicom, itp., zreszta czesc ekipy wykonujacej obie bajki byla ta sama.

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jedynie zabawne moga byc dialogi... poza tym ... ysz

no pewno, dialogi to podstawa takich bajek, mam nadzieje ze na 2 sie nie zawiode, 1 imo the best

pozdrawiam

mr_spock 28.06.2004 00:35

wydaje mi sie, ze Shrek byl po prostu rewelacyjnie wypromowany... i to stanowi 1/2... noooo 1/3 sukcesu.
do mnei nie trafia... ani polska, ani angielska, ani nawet rosyjska sciezka dzwiekowa ;)
zartuje... nie widzialem tej ostatniej ;)

Nie sile sie na zadna indywidualnosc... po prostu

znam jeszcze jedna osobe, ktora tego filmu nie lubi, ale ona generalnie malo co lubi, wiec to sie nie liczy :)

czero 28.06.2004 00:49

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jedyne co moge uznac za smieczne, to Ciasteczko-ludzik ktore sie przewijalo i mialo rozne dialogi:)

Masz racje ciateczkowy ludzik jest wypas!!!.
W angielskiej wersji ma swietny glos (ta sama osoba co podkladala glos dla "towelie" - recznik - bohater South Parka) :spoko:.
Ale ja lubie shreka jako calosc, nie tylko ze wzgledu na ciasteczkowego ludzika. Shrek jest po prosty swietna bajka ;).

Cytat:

Napisany przez pykson
no pewno, dialogi to podstawa takich bajek, mam nadzieje ze na 2 sie nie zawiode, 1 imo the best

Powiem ci ze sie nie zawiedziesz, bo wg. mnie "dwojka" trzyma poziom "jedynki" i jest tak samo swietna. Miodzio!!.
Dialogi tez wypas!

Remix 28.06.2004 01:05

Witam!

Ja rowniez ogladalem Cuba 2 bardzo dawno temu, ale powiem Wam cos... jedynka lepsza... albo inaczej... ja bym najlepsze motywy z tych dwoch filmow polaczyw w jeden wtedy bylby fajny!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44.