![]() |
Cube: Hypercube - najbardziej spóźniony film
Zastaniawiam sie dlaczego dopiero teraz będzie pokazywany w kinach. Ja oglądałem go już kawał czasu temu... w dvdripie bo inaczej sie nie dało ;)
Polecam oglądnięcie zwłaszcza ze ta część jest nakrecona przez Polaka. http://film.wp.pl/p/film.html?id=1958 ...będzie kontynuacja cube'a.. juz zacieram łapki ;) |
Nieogladalem, ale chyba sie skusze ;)
|
Zapewne cos głupiego (widać po recenzjach :P)
|
eeee.... pewnie jakiś szmelc... wole iść się pośmiać na Shrek'a :D
|
Jedynka moim zdaniem była świetna, ten klimat tajemniczości, otwarte zakończenie......po prostu piękne. Co do 2 to nie jestem jakoś specjalnie przekopnany, jak kiedyś "wpadnie" mi na dysk to obejrze, ale do kina na pewno nie pójdę, no chyba że na Sherk'a 2 :D jak michal_zb
|
w 2ce widac juz komercje i hollywood...
Pytanie poboczne... Czy jest tu ktos, kto nie lubi Shreka?? ja nie zabardzo za tym przepadam, ale chyba jestem odosobniony :( |
Cytat:
serio serio? oj, to chyba z ta opinia to rzeczywiscie jestes odosobniony. a ja w swej naiwnosci myslalem, ze jego nie da sie nie lubic :D |
No niestety, jestem chyba jakis skrzywiony :)
Dziewczyna mnie do kina chce wyciagnac na 2ke, ale bronie sie rekami i nogami... Jest zielony i nudny... widzialem wersje ang. i pl. jedynie zabawne moga byc dialogi... poza tym ... ysz Osobiscie jestem fanem "epoki lodowcowej" i "potwory i spolka" :) |
Cube Hypercube - hmmm... ogladalem go juz w zeszlym roQ i musze przyznac
ze jest calkiem fajny z tym ze to juz nie to co jedynka... Jesli chodzi o Shreka 2 to powiem krotko: "WARTO ZOBACZYC" a mr_spock - nie rozumiem dlaczego Shrek moze Ci sie nie podobac... w ogole zaskoczyles mnie tym ze bronisz sie przed dziewczyna zeby nie isc do kina... ale ja wiem chyba dlaczego - bo ona bedzie na tyle zainteresowana filmem ze nawet nie bedzie chciala sie do Ciebie przytulic :D bo byc moze straci wazny watek i pozniej Ci tego nie daruje :D wiec bron sie bron... |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
tak powaznie... to moje argumenty "nie po to mam kolekcje dvd i divx, zeby lazic na kazde g. do kina" jakos jej nie przekonuja ;) a jeszcze bardziej powaznie... wiem, ze niektorzy z dziewczyna chodza do kina - "do kina", ale ja jak sie juz wybiore, to ide do kina - "na film" :) Shrek... pewnie uraza moje wrodzone poczucie piekna :D:P ;) Nie lubie... nie bawi mnie to jedyne co moge uznac za smieczne, to Ciasteczko-ludzik ktore sie przewijalo i mialo rozne dialogi:) |
Cytat:
zauwazyc trzeba ze oba filmy maja pewne cechy podobienstwa: duzy maniek - duzy shrek, smieszny osiol - smieszny leniwiec, misja uwolnienia krolowej - misja oddania dzieciaka rodzicom, itp., zreszta czesc ekipy wykonujacej obie bajki byla ta sama. Cytat:
pozdrawiam |
wydaje mi sie, ze Shrek byl po prostu rewelacyjnie wypromowany... i to stanowi 1/2... noooo 1/3 sukcesu.
do mnei nie trafia... ani polska, ani angielska, ani nawet rosyjska sciezka dzwiekowa ;) zartuje... nie widzialem tej ostatniej ;) Nie sile sie na zadna indywidualnosc... po prostu znam jeszcze jedna osobe, ktora tego filmu nie lubi, ale ona generalnie malo co lubi, wiec to sie nie liczy :) |
Cytat:
W angielskiej wersji ma swietny glos (ta sama osoba co podkladala glos dla "towelie" - recznik - bohater South Parka) :spoko:. Ale ja lubie shreka jako calosc, nie tylko ze wzgledu na ciasteczkowego ludzika. Shrek jest po prosty swietna bajka ;). Cytat:
Dialogi tez wypas! |
Witam!
Ja rowniez ogladalem Cuba 2 bardzo dawno temu, ale powiem Wam cos... jedynka lepsza... albo inaczej... ja bym najlepsze motywy z tych dwoch filmow polaczyw w jeden wtedy bylby fajny! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44. |