![]() |
Skrzynka 250 mb na o2.pl (update: już 1GB)
link
zwiększono wielkość darmowego konta email z 20MB do 250MB, wielkość pojedynczej przesyłki została zwiększona z 4MB do 20MB. :spoko: dla porównania, interia daje odpowiednio 100 mb i 10 mb... :spie: |
nie mówiąc o onecie....
Kurcze, swój adres z końcówką @poczta.onet.pl mam już odkąd sięgam pamięcią, ale kto wie, może pora rozejrzeć się za czymś innym? |
a ja mam właśnie dwa adresy na o2.pl tak więc dzięki za informacje bo neawet o tym nie wiedziałem że mam powiększone konto.
pozdro ;) |
Qrcze co oni tak wszyscy zwiększają te pojemności kont :)
No ale naturalnie nam użytkownikom to pasuje :spoko: ;) |
Cytat:
|
Heh jak by mi zależało na większej pojemności poczty to wybrał bym home.pl, bez reklam i innego syfu, co prawda troche kosztuje no ale myślę że jest tego wartę.
|
Cytat:
|
a mi nie dziala konto na onecie...Dolinka.
Wiec cos tam zaloze nowego chyba, home.pl - bardzo dobre.Mam to jako konto do takich wazniejszych rzeczy i mnie nie zawiodlo |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36178 |
E no loozik, o2.pl sie postaral ;)
|
IMHO o2.pl ma super poczte, bardzo dobry anty-spam no i ten brak reklam. Gdyby nie to ze mam sentyment do wp bo dawno przeszedlbym na o2 jako glowne konto.
|
Nie wiem po co oni zwiekszaja wielkosc kont pocztowych i tak nikt nie jest stanie zapelnic calej skrzynki. Na koncie 10MB mialem 250 wiadomosci w formacie html. Mi wielkość skrzynki zadnej różnicy nie robi. Obecnie używam darmowego konta na interii (2 lata).
|
Cytat:
|
Cytat:
zgodnie z regulaminem kont e-mail." np. mBanku, helionu i wiele innych... btw. testowałem prędkość wysyłki i odbioru załącznika = 15 MB - wysyłka i odbiór zajęła nie całą godzine na łączu 128kb/s... a jak u was?? |
Cytat:
200mb to można wykorzystać nawet do archiwum - można wysłac sobie duży plik io ściągnąć jak będzie ochota:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07. |