![]() |
Doom na ekranach kin? wow!
Czytajcie :)
:czytaj: http://film.onet.pl/0,0,947262,wiadomosci.html Jezeli wyszedlby film to ciekawe czy bedzie tak samo przekladany jak gra...na dooma czekam juz dlugo. Kiedy bedzie? 15lipca? Podobno... |
Super poszedłbym napewno do kina, mam sentyment do tej gierki. Tylko zeby go nie sknocili w tym Hollywood. :mruga:
|
Ja też bym poszedł. Ale sieka by była. Gościu będzie wymiatał równo. :>
|
Ja tam czekam na gre, o oni mi tu głowe filmem zawracają, ale on również może być dobry :spoko:
|
w komentarzach podlinkowanej strony onetu proponuje przeczytac watek o tetris ;)
obawiam sie, znajac hollywood, ze wtraca watek milosny, ktory w toku realizacji przerodzi sie w glowny, a bohatek na koncu stoczy walke (oczywiscie o swoja milosc), w ktorej bedzie przegrywam, wstanie, powie ze to za Ameryke, i jednym ciosem/strzalem wygra :bicz: taki scenariusz jest niestety w 99% produkcji :bicz: |
Cytat:
|
Tylko żeby tan film nie okazał się klapą jak Hulk i im podobne. Ale jeżeli i komentarze będą przychylne to z chęcią się wybiorę.
|
Cytat:
Prawda jest tak, że jak holywood'cy scenarzyści nie maja sie na czym oprzeć, mam na myśli solidną literature to na pewno scenariusz jest taki jak to opisałeś. A nawet jak mają dobrą powieść do ekranizacji to i tak często ją psują własnie tym przekletym amerykańskim patosem. |
Hmmm... interesujący jest trzeci komentarz. Koleś pisze, że chciałby, aby ktoś zrobił film na podstawie gry Tomb Raider. A główną rolę mogłaby zagrać Angelina Jolie. Cóż ;)
A jeśli chodzi o film Doom i główną rolę to tego newsa czytałem już wieki temu, więc coś Onet nie ma najświeższych informacji. |
Ja bym się tak nie podniecał ;) Nie pamiętacie Tomb Raider'ów? Mortal'i (pierwszy jeszcze "w miarę", ale kolejne... o serialu nie wspominając), Street Fighter'a (toż to profanacja serii, Capcom "chyba" dał licencję nie temu co trzeba :bicz: ). Jak tak miałaby wyglądać ekranizacja Doom'a to ja dziękuję...
Wymienone przezemnie tytuły jeszcze nie tak trudno zekranizować... A spójżcie na Doom'a! Tam fabuły praktycznie nie ma. Zwróccie uwagę jak tródno będzie napisać odpowiedni scenariusz (tak, żeby nie był banalny, śmieszny, naiwny - reasumując - gówniany). Kto to robi? Holywood? Aha... ;) Ja w ten film nie wierzę - sądzę że zrobią kolejny amerykański shit! I mam nadzieję, żę się mylę :spoko: |
Berion - przeciez scenariusz juz napisany... w moim poscie ;)
|
Cytat:
|
tia :rotfl:
|
Cytat:
|
podoba sie podoba :glaszcze:
tylko nie zapomniej zeby facet palil ciagle to samo cygaro nonstop, a z ta blond pieknoscia uprawiali sex, dokladnie raz, gdzies w polowie filmu, i oczywiscie oboje razem doszli do szczytu, potem klotnia/odkrycie tajemnicy - rozstaja sie, ona staje oko w oko z jego wrogiem, ale on przybywa ja uratowac :D w miedzyczasie: 56 rozbitych samochodow, jedna wybuchajaca stacja benzynowa, jedna szyba przez ktora ktos wylatuje, raz szukanie drobniakow na telefon w celu wykonania waznego telefonu... itd itp :D a na koniec pocalunek i oddalenie sie w kierunku zachodzacego slonca :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:39. |