Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Forum Gry-Online - admin to jakiś czubek? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-gry-online-admin-jakis-czubek-36881/)

pawelblu 13.07.2004 23:55

Ja bym ta 4. troche zrekonfigurowal :)

Ale przyznam ze ten temat jest juz meczacy ... Co za duzo to nie zdrowo.

woitas 13.07.2004 22:57

heh... codziennie prawie 1000 odslon :P

właśnie dowiedziałem się od jednego kolesia (gramy razem w ut 2004), że za użycie słów wazelina lub prowokacja dostaje się bana :ja_chce:

smolik 13.07.2004 22:46

Szczerze przyznam, że tez bym się chętnie skusil na 4 ||
Teraz przynajmniej wiadomo po co się płaci ten abonament ;)

mr_spock 13.07.2004 22:36

http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=80
zaczonelo mnie wciagac, zwlaszcza spodobalo mi sie zyczenia nr 4...
...ale
nie mam obonamentu i koniec wciagajacej lektory... :-o :smutny: :'(

:help:

mqy 13.07.2004 22:34

Ja mam propozycje ten temat skonczyc, bez sensu wygrzewac serwer CDrinfo.pl liczbą userow z GOL ktorzy nas odwiedzaja........tym bardziej juz sie kilku zarejestrowalo, lepiej dmuchac na zimne - zly dotyk boli przez cale zycie.... :mruga:
...Przecierz wszyscy mamy mozgi, nie ma co komentowac gupoty, i nie potrzebne niszczyc klawiature, buractwa jest pelno i ono musi byc, bo jak by nie bylo buractwa to nie bylo by "nieburactwa".... ||

PS. Aha jeszcze jedno "Glupich nie sieją"[dla nie myslacych z GOLa' - ...oni sie rodza sami...]

woitas 13.07.2004 22:25

dostałem odpowiedź:

Wojciech "Soulcatcher" Antonowicz <soulcatcher@gry-online.pl> (GRY-OnLine)

wspaniała reklama naszego forum, cieszy mnie to ze spędzają tyle czasu
dyskutując o nas

zaiste, wspaniała ta reklama jest... :ja_chce:
terror taki, że ludzie boją się głośniej pierdnąć...
w normalnej firmie ten koleś już dawno wyleciałby z roboty za swoje faszystowskie zagrywki.

Berion 13.07.2004 21:26

Cytat:

Napisany przez woitas
co powiecie na ten wątek.

cytat z jednego:
Wybacz im Soul, ze sie dopisywali. Gdyby bylo na forum tak, ze madrzejszy ustepuje glupszemu, nie mowi takiemu, ze nie zyczymy sobie tu gnoju itd. to cala ta plebejska masa uwazalaby sie za objawienie internetu. Glupota by nas tu wszystkich zadeptala myslac, ze oto wszystko im wolno. Nie stanmy sie niewolnikami regul, ktore maja nas chronic.
Banuj za polemike w tym watku. Moze i czas sie juz zabierac.

Mysle ze Van Gray i felomon chcieli dobrze i nie nalezy tego karac. Wiele tu widzialem i... sam chcialem tam wystapic. Ale ja juz dawno jaja stracilem chyba :-)
.

@smolik
to nie są owieczki! To idące na ślepo lemingi ;)

edit:
A ja bym chętnie poznał opinię samego pana Soulcatchera (Soulreavera?)

smolik 13.07.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez woitas

cytat z jednego:
Wybacz im Soul, ze sie dopisywali. Gdyby bylo na forum tak, ze madrzejszy ustepuje glupszemu, nie mowi takiemu, ze nie zyczymy sobie tu gnoju itd. to cala ta plebejska masa uwazalaby sie za objawienie internetu. Glupota by nas tu wszystkich zadeptala myslac, ze oto wszystko im wolno. Nie stanmy sie niewolnikami regul, ktore maja nas chronic.

Mysle ze Van Gray i felomon chcieli dobrze i nie nalezy tego karac. Wiele tu widzialem i... sam chcialem tam wystapic. Ale ja juz dawno jaja stracilem chyba :-)
.

Ale sobie owieczki wychodował ten Soul ;)

woitas 13.07.2004 19:53

cytat z jednego:

.

czero 13.07.2004 15:06

Sadze ze nic nie zrozumieli. Pewnie uwazaja, ze to co my tutaj mowimy to jeden wielki belkot, a tym ktory ma racje jest "wielki" admin - Soulcatcher.
Zreszta ta ksywka do niego pasuje patrzac na userow z GOLa :>

mr_spock 13.07.2004 14:52

ciekawe czy decydenci z gol sie z naszym tematem zapoznali...

jak mawia stare polskie porzekadlo "prawda w d**** kole" ;)

Mily_ 13.07.2004 13:14

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
(...)kawałek GOLa tu zajrzało :)

Tylko który kawałek? Ten od przodu czy od tyłu?? A może ten ze środka? :> :spoko:

andy 13.07.2004 13:10

Tylko Ciekawe czy zrozumieli co się u nich dzieje...?? ?? ?? ?? ?? ??

Pierwszy 13.07.2004 12:47

widzę, że topic ma powodzenie (~4000 odwiedzin) kawałek GOLa tu zajrzało :)

andrzejj9 13.07.2004 12:16

Cytat:

Napisany przez kraluk
Dziwny ten admin jest. To co na tym (GLO) forum wolno???

Patrząc na tą dyskusję wydaje mi się, że tylko to, co admin uzna za stosowne ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02.