![]() |
Moja oferta - avatary i podpisy...graficzne
Teraz w wakacje sie nudze, ale z chęcią i wielka przyjemnoscią mogę Wam zrobic avatar i podpis...tak jak ja mam ;) Jeśli chcecie to piszcie...
|
Ok jak Ci się by chciało. Ja nie mam uzdolnień plastycznych. Avatar z Litkiem i jakimiś fajnymi bajerami. Jak byś cuś wymyślił to podeślij na skrzyneczke.
THX z góry..& Pozdro... |
Ja równiez jestem zainteresowany, bo właśnie sie zastanawiałem nad kolejna zmiana, tylko nie wiem jaki bym chiał, noze coś doradzisz???
|
Jestem sszokowany! Myślałem że nikt nie będzie chciał... dziś jak się rano obudze to się wezme do roboty ;) Ciesze się że mogę Wam pomuc ;)
|
OK czekam na pierwsze wersje beta ;)
|
Jesli niemasz za duzo do roboty to ja tez bym prosil jakis fajny avatarek.
|
JAk sończysz ich to i mój zrób. Jeśli będziesz chętny to jutro jakieś dane ci dam.
|
Baku [pl] - co do twojego podpisu, to przeczytaj to :P http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=5
zart oczywiscie ;) |
Cytat:
|
Baku mi też zrób avatar miał czas. Wybór należy do ciebie:>
|
no nie wiem czy chcialbym zmienic swoje "confused" na cos nowego... ale jesli chcesz mnie do czegos naklonic to chetnie zobacze co potrafisz hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak pisze Baku w jego podpisie nie ma szczegółowego opisu sprzętu. Na moje może to zostać, inni admini inna decyzja. Co do vatarów. No w sumie jestem troche daleko w kolejce, ale skusze się. Kiedyś avatara robił mi Smartek :) (pozdro dla niego), sam widze u Baku coś ciekawego widze, że conieco, na pewno więcej niż ja znasz się na grafice, więc chętnie bym skorzystał bo podoba mi się Twój styl, a ja ciągle szukam tego jedynego avatara i znależć nie moge, może właśnie jakiś zmixowany mi przypadnie do gustu;). Postaram się jakoś odwdzięczyć ;) |
No nie ;/ Mialo być POZDRAWIAM a nie POZRAWIAM ;( No nic zmieni się, ale najpierw Wy ;) Odwdzięczać się nie musisz... @ndy'emu i gallus_anonim'owi już zrobiłem... ;) Więc shuma02, Mily666 i Twoja kolej Ciapek ;)...
EDIT... Znalazłem jeden bład jeszcze w moim podpisie... przy dysku twardym napisałem 7MB cache.. a mam 8 ;p z 7 nie ma :p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |