![]() |
EOT
:gerda: |
No w sumie to wszystko w pozadku nie wiem jak u was poprostu pytam bo mnie to zdziwilo zwlaszcza ze tak jak pisalem nei jest to nowy sprzet i teoretycznie moglo by byc cos nie tak wiec nie rozumiem ironi z waszej strony po to chyba jest forum zeby zadawac pytania a jesli ktos nei umie udzielic na nei odpowiedzi to nei udziela albo udziela glupiej (patrz wyzej) i prosta sprawa
|
Cytat:
Ale faktycznie - jak to zauważył AleX69 Może wystarczy jedno pyknięcie w co innego? :> |
Cytat:
|
ale jesli mzoesz to zobacz bo to wazne dla mnie bo lubie wiedziec na czym stoje jesli tez tak masz to znaczy ze tak ma byc i mzoe za nia spokojnie zaplacic :) wiesz o co chodzi ..
|
Ja chyba tez tak mam w necu - nie przejmowalem sie tym nigdy :)
|
Witam jestem nowicjuszem na tym forum i mam troszke lamerskie a moze nie pytanie
otoz mam w domu neca 2500 narazie do testow i zauwazylem ze np po nagraniu i zamknieciu tacki slychac takie trzy delikatne pykniecia to chyba bedzie najlepsze okreslenie :) pytam oto poniewaz nagrywarka nie jest nowa a ja chce sie supewnic ze tak powinno byc bo koles od ktorego ja mam mowi ze tak jest we wszystkich nec'ach ale wiadomo jak jest i mysle ze sa na tym forum konkretni kolesie ktorzy odpowiedza mi na to pytanie i mzoe nawet dlazcego tak jest bo byc moze tak ma byc faktycznie ale ciekawy jestem zwlaszcza ze nie dlugo mam za nai zaplacic wiec prosze o szybkie odpowiedzi |
Cytat:
A żeby pozostać w temacie Zobacz tutaj: What are the main differences between the DVR-108 and DVR-A08XL series? :czytaj: :papa: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tam chyba mowa była o 107D Pioneerze :mruga: I Turboni ma rację - to dawno było :czas: A co do Pionka 108 to jak chcesz, to zerknij jeszcze TUTAJ :czytaj: Post 409 i następne :D PS. Lubię blondynki :kwiatek: |
Dzięki za szybką odpowiedź - pozdrawiam Monica - Słupsk
|
Cytat:
możesz śmiało kupować mam już od jakiegoś czasu i jestem zadowolony pali super na każdym rodzaju nośnika bez wyjątku POLECAM ! ! ! |
tak ale zobacz na date pisania tych postow :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |