Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   wybór nagrywarki dvd (https://forum.cdrinfo.pl/f15/wybor-nagrywarki-dvd-37185/)

Bartez 28.11.2004 00:12

EOT
:gerda:

fllanker 26.11.2004 11:31

No w sumie to wszystko w pozadku nie wiem jak u was poprostu pytam bo mnie to zdziwilo zwlaszcza ze tak jak pisalem nei jest to nowy sprzet i teoretycznie moglo by byc cos nie tak wiec nie rozumiem ironi z waszej strony po to chyba jest forum zeby zadawac pytania a jesli ktos nei umie udzielic na nei odpowiedzi to nei udziela albo udziela glupiej (patrz wyzej) i prosta sprawa

VIZZARD 26.11.2004 10:45

Cytat:

Napisany przez fllanker
Witam jestem nowicjuszem na tym forum i mam troszke lamerskie a moze nie pytanie
otoz mam w domu neca 2500 narazie do testow i zauwazylem ze np po nagraniu i zamknieciu tacki slychac takie trzy delikatne pykniecia to chyba bedzie najlepsze okreslenie :) pytam oto poniewaz nagrywarka nie jest nowa a ja chce sie supewnic ze tak powinno byc bo koles od ktorego ja mam mowi ze tak jest we wszystkich nec'ach
ale wiadomo jak jest i mysle ze sa na tym forum konkretni kolesie ktorzy odpowiedza mi na to pytanie i mzoe nawet dlazcego tak jest bo byc moze tak ma byc faktycznie ale ciekawy jestem zwlaszcza ze nie dlugo mam za nai zaplacic wiec prosze o szybkie odpowiedzi

Takie potrójne pyknięcia rzeczywiście występują w 2500A :taktak:

Ale faktycznie - jak to zauważył AleX69

Może wystarczy jedno pyknięcie w co innego? :>

AleX69 26.11.2004 00:52

Cytat:

Napisany przez fllanker
ale jesli mzoesz to zobacz bo to wazne dla mnie bo lubie wiedziec na czym stoje jesli tez tak masz to znaczy ze tak ma byc i mzoe za nia spokojnie zaplacic :) wiesz o co chodzi ..

a po za tym wszystko ok? :glaszcze:

fllanker 25.11.2004 22:28

ale jesli mzoesz to zobacz bo to wazne dla mnie bo lubie wiedziec na czym stoje jesli tez tak masz to znaczy ze tak ma byc i mzoe za nia spokojnie zaplacic :) wiesz o co chodzi ..

pawelblu 25.11.2004 21:53

Ja chyba tez tak mam w necu - nie przejmowalem sie tym nigdy :)

fllanker 25.11.2004 14:21

Witam jestem nowicjuszem na tym forum i mam troszke lamerskie a moze nie pytanie
otoz mam w domu neca 2500 narazie do testow i zauwazylem ze np po nagraniu i zamknieciu tacki slychac takie trzy delikatne pykniecia to chyba bedzie najlepsze okreslenie :) pytam oto poniewaz nagrywarka nie jest nowa a ja chce sie supewnic ze tak powinno byc bo koles od ktorego ja mam mowi ze tak jest we wszystkich nec'ach
ale wiadomo jak jest i mysle ze sa na tym forum konkretni kolesie ktorzy odpowiedza mi na to pytanie i mzoe nawet dlazcego tak jest bo byc moze tak ma byc faktycznie ale ciekawy jestem zwlaszcza ze nie dlugo mam za nai zaplacic wiec prosze o szybkie odpowiedzi

VIZZARD 18.10.2004 12:53

Cytat:

Napisany przez Monica
Dzięki za podpowiedzi, niestety nie jestem blondynką (ale nie smuć się one są podobno mniej inteligentne). A wracając do tematu nagrywarek to decyduje się na pioneera tylko nie wiem czy brać DVR-108, czy A08 ? Mnie się wydaje, że między nimi są tylko wizualne różnice, a jaka jest Wasza opinia?

Całe szczęście, że tylko i wyłącznie do blondynek się nie ograniczam :mruga:

A żeby pozostać w temacie

Zobacz tutaj:

What are the main differences between the DVR-108 and DVR-A08XL series? :czytaj:

:papa:

AleX69 17.10.2004 11:29

Cytat:

Napisany przez Monica
A wracając do tematu nagrywarek to decyduje się na pioneera tylko nie wiem czy brać DVR-108, czy A08 ? Mnie się wydaje, że między nimi są tylko wizualne różnice, a jaka jest Wasza opinia?

DVR-108 i A08 to to samo uzadzenie ... jeduna roznica - bulk i box :D

Monica 17.10.2004 11:17

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Z całym szacunkiem, ale czy jesteś blondynką? :O

Tam chyba mowa była o 107D Pioneerze :mruga:

I Turboni ma rację - to dawno było :czas:

A co do Pionka 108 to jak chcesz, to zerknij jeszcze TUTAJ :czytaj:

Post 409 i następne :D

PS. Lubię blondynki :kwiatek:

Dzięki za podpowiedzi, niestety nie jestem blondynką (ale nie smuć się one są podobno mniej inteligentne). A wracając do tematu nagrywarek to decyduje się na pioneera tylko nie wiem czy brać DVR-108, czy A08 ? Mnie się wydaje, że między nimi są tylko wizualne różnice, a jaka jest Wasza opinia?

VIZZARD 17.10.2004 01:25

Cytat:

Napisany przez Monica
A model DVR-108 to przecież DL Ii to x4

Z całym szacunkiem, ale czy jesteś blondynką? :O

Tam chyba mowa była o 107D Pioneerze :mruga:

I Turboni ma rację - to dawno było :czas:

A co do Pionka 108 to jak chcesz, to zerknij jeszcze TUTAJ :czytaj:

Post 409 i następne :D

PS. Lubię blondynki :kwiatek:

Monica 16.10.2004 21:44

Dzięki za szybką odpowiedź - pozdrawiam Monica - Słupsk

namor 16.10.2004 21:18

Cytat:

Napisany przez Monica
WITAJ, PODOBNO MIAŁEŚ W UŻYTKOWANIU PIONEERA dvr-107 to możesz mi powiedzieć, czy obsługuje on Bit-Setting, ponieważ zamierzam kupić ale model 108 i bezskutecznie poszukuje tej właśnie informacji. Pozdrawiam Monica

Pioneer DVR 108 obsługuje bitsetting ale tylko na płytach dwuwarstwowych DL
możesz śmiało kupować mam już od jakiegoś czasu i jestem zadowolony pali super na każdym rodzaju nośnika bez wyjątku
POLECAM ! ! !

Turboni 16.10.2004 20:58

tak ale zobacz na date pisania tych postow :D

Monica 16.10.2004 20:42

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
DL - to skrót od Double Layer - to możliwość wypalenia na płytach dwuwarstwowych DL więcej niż na standardowych 4.7GB

Dwusystemowość - to możliwość zapisywania w formacie - i +

Oczywiście, że Pionek jest nagrywarką dwusystemową, ale jak do tej pory nie wspiera DL

Pokaż no mi gdzie ja takie bluźnierstwa wypisywałem, że Pionek DL nagrywa .....:O

A model DVR-108 to przecież DL Ii to x4

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45.