![]() |
Poczta, czym to odbieracie?
Dobra... jak juz lece z tymi sondami to po calosci... a co tam... bardzo cenie sobie opinie nnych... jakaby nie byla :) A ze M$ coraz bardziej mi na nerwy dziala i jego soft (niestey linux odpada, jestem troche za cienki na ten OS i troche nie orientuje sie w sofcie do niego, zreszta sporo rzeczy do ktorych przywyklem nie ma na lina), kazdy jakby nie patrzyc dziurawy potwornie ;) Przyszedl wiec tez czas na zmiane klienta pocztowego... Outlook tez jest dziwurawy i wcale nie jest dobry, ani rozbudowany... itp. wiecie o co cho :)
Wiec czego uzywacie do poczty, i ew. grup dyskusyjnych, jesli klient ich nie obsluguje? Bede potrzebowal do nich jakiejs alternatywy, bo trche z grup korzystam... |
The Bat, i jest do niego taki programik do pobierania grup dyskusyjnych ale nie pamietam nazwy ale znajdziesz go na oficialnej stronie programy The Bat
|
ja korzystam The Bata, był to mój pierwszy program do poczty i juz tak zostało :)
|
a ja podobnie jak jeszcze jedna osoba z sondy używam Outlook'a :D
|
MS Outlook 2003 z pakietu MS Office 2003 STD PL Edukacyjna....(bla...bla)... ;p
|
MS Outlock 6
|
Outlook Express 6
|
Outlock Express 6 + sp :)
|
Ja używam :bicz:
|
MS Outlook z pakietu MS Office 2000 PL ... ale chyba zmienie na The Bat'a ;)
|
Używam M2, czyli Opery :spoko:
|
Uzywalem kiedys Outlook Express ale sie bardzo na nim zawiodlem wiec przesiadlem sie na The Bat. Teraz jest super :) Lepszego klienta poczty nie widzialem i nie mam zamiaru szukac.
|
Cytat:
OPERARATOR |
Mozilla Thunderbird ;)
|
OE ver.6.00 ...wystarcza mi w zupełności.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |