Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak ma na imię twoje Kochanie ? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-ma-imie-twoje-kochanie-37310/)

Loczek 19.07.2004 20:24

Jak ma na imię twoje Kochanie ? :)

Siedze i tak sobie myśle czemu by nie założyć takiego topicu. W króryms poscie starej daty MacGyver zasegurował żeby napisać jak mają na imię nasze Kochane dziewczynk,żony itd. Jeśli to wam nie przeszkadza to piszcie Moja ma Agnieszka na imię :)

sayan 19.07.2004 21:40

od <chyba> 12 czerwca brak .. a miała na imie Paula... Pola...Paulinka..

echoo 19.07.2004 22:03

:serdusz: Agnieszka Z. z Grajewa :serdusz: ojciec

Piotr4s 19.07.2004 22:15

Moja ma Lidia :serduszka:

Mily_ 20.07.2004 09:53

Moja ma Gosia.

ZbigNieff 20.07.2004 10:05

Moje maja :D Dominika - Weronika - Iwona - Magda - Natalia ;p

Kto jeszcze chce wpisac sie do mojego haremu?? :) Bo poki co wpisowe jest bezplatne!
(oferta tyczy sie plci zenskiej forum) Ale powaznie mowiac to z nich wszystkich tylko
Dominika mnie oczarowuje i ona mogla by zostac tzw "kochaniem na stale" ale ile
mozna wy3mac przy jednej babie chlopaki ;)

-Kowalik- 20.07.2004 12:20

WoW, coraz lepiej coraz lepiej. Tematy mnie ostatnimi czasy powalają. Ludzie już nie mają o czym pisać to piszą o dupie Maryni. Tak trzymać, a poziom tego forum na bank będzie wzrastał :) Jej, gdzie są Ci starzy userzy ? Ci wszyscy nowi po prostu mnie rozwalają. Eh, aż się odpisywać nie chce... Sorki za post... :P

Mily_ 20.07.2004 12:30

No to może nawiązując do tematu to jak poznaliście swoje wybranki :>

ZbigNieff 20.07.2004 12:35

@Kowalik - nie mow ze ja jestem nowy... bo ja juz bylem na forum jak Ty na
ksiedza wolales Zorro ;p tylko bez urazy... ;)

A tak poza tym wiesz jak jest... ludzie mlodzi - wakacje - imprezy - i czasem
przychodza im do glowy takie pomysly jak napisanie postu o swojej pani...

-Kowalik- 20.07.2004 12:40

Cytat:

Napisany przez ZbigNieff
@Kowalik - nie mow ze ja jestem nowy... bo ja juz bylem na forum jak Ty na
ksiedza wolales Zorro ;p tylko bez urazy... ;)

A tak poza tym wiesz jak jest... ludzie mlodzi - wakacje - imprezy - i czasem
przychodza im do glowy takie pomysly jak napisanie postu o swojej pani...

@ZbigNieff - sorki to nie tyczyło się Ciebie, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić dp tym obecnych tematów, już te czasy nie wrócą...

ZbigNieff 20.07.2004 12:52

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
@ZbigNieff - sorki to nie tyczyło się Ciebie, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić dp tym obecnych tematów, już te czasy nie wrócą...

Oj Kowalik martwisz sie? Daj spokoj... 3ba zyc dalej i olewac system ;)
Sa wakacje... baw sie ile mozesz i korzystaj z zycia a nie siedzisz i
zamartwiasz sie jakie byly a jakie sa teraz topici na forum ;p JoŁ BRA

epol 20.07.2004 13:18

-Kowalik- masz troche racje. Jednka z drugiej strony są wakacje. A przez kilka ostatnich dni świeci słonko to niektórym uderza do głowy :> Chyba nic na to nie poradzimy są wakacje baw się razem ze wszystkimi :) :jupi:

Nawiązując do tematu (jak już powstał, to czemu by nie udzielić odpowiedzi) to wydaje mi się, że jestem jeszcze za młody, aby kochac tą jedyną. Narazie czerpie z życia to co najlepsze :>

CIAPEK 20.07.2004 13:39

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-

a co ty wnosisz do tego forum oprócz narzekania?
Jako moderator śledze forum codziennie i przyznam, że bijesz w tym rekordy.

Jacy userzy takie forum tak to prawda, ale co zrobisz...
może to z wakacyjnej nudy...

Temat sam przyznaje niezbyt :ysz:

Co do pytania w temacie...
ostatnia miała Agata

REi 20.07.2004 14:40

Moja "ukochana" ma na imie Elise - jest to system jedno procesorowy oparty na 32Bitowym procesorze AMD AthlonXP zgodnym z architektura i686. Elise wypozarzona jest w 512MB DDR Ram i GPU klasy Radeon 9600XT zgodny z specyfikacja DX9.0b. ;)

PS. Wiem mowili mi zebym sie leczyl :P a tak na powaznie ostatnio Karolina a teraz jestem Free :)

-Kowalik- 20.07.2004 15:46

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
a co ty wnosisz do tego forum oprócz narzekania?

Akurat nie Tobie to oceniać bo jesteś jeszcze za młody aby mi wytykać czy marudzę czy nie, to jest forum dyskusyjne i tak jak każdy inny user mam prawo do własnego zdania, ma prawo powiedzieć co mi się podoba a co mi się nie podoba. A tak na marginesie, skoro już doszło do oceniania osób i ich postaw. @Ciapek, nawaliło Ci funkcyjnego, może młodym dowalisz słownie ale ja Ci się nie dam, bądź tego pewien. I nie życzę sobie takich textów pod moim adresem.

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Jako moderator śledze forum codziennie i przyznam, że bijesz w tym rekordy.

To Ci gratuluję że masz na to czas, jak przyjdzie czas że weźmiesz się w końcu do pracy a nie zajmował się pierdołami to zobaczymy co wtedy powiesz.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39.