![]() |
Jak ma na imię twoje Kochanie ? :)
Siedze i tak sobie myśle czemu by nie założyć takiego topicu. W króryms poscie starej daty MacGyver zasegurował żeby napisać jak mają na imię nasze Kochane dziewczynk,żony itd. Jeśli to wam nie przeszkadza to piszcie Moja ma Agnieszka na imię :)
|
od <chyba> 12 czerwca brak .. a miała na imie Paula... Pola...Paulinka..
|
:serdusz: Agnieszka Z. z Grajewa :serdusz: ojciec
|
Moja ma Lidia :serduszka:
|
Moja ma Gosia.
|
Moje maja :D Dominika - Weronika - Iwona - Magda - Natalia ;p
Kto jeszcze chce wpisac sie do mojego haremu?? :) Bo poki co wpisowe jest bezplatne! (oferta tyczy sie plci zenskiej forum) Ale powaznie mowiac to z nich wszystkich tylko Dominika mnie oczarowuje i ona mogla by zostac tzw "kochaniem na stale" ale ile mozna wy3mac przy jednej babie chlopaki ;) |
WoW, coraz lepiej coraz lepiej. Tematy mnie ostatnimi czasy powalają. Ludzie już nie mają o czym pisać to piszą o dupie Maryni. Tak trzymać, a poziom tego forum na bank będzie wzrastał :) Jej, gdzie są Ci starzy userzy ? Ci wszyscy nowi po prostu mnie rozwalają. Eh, aż się odpisywać nie chce... Sorki za post... :P
|
No to może nawiązując do tematu to jak poznaliście swoje wybranki :>
|
@Kowalik - nie mow ze ja jestem nowy... bo ja juz bylem na forum jak Ty na
ksiedza wolales Zorro ;p tylko bez urazy... ;) A tak poza tym wiesz jak jest... ludzie mlodzi - wakacje - imprezy - i czasem przychodza im do glowy takie pomysly jak napisanie postu o swojej pani... |
Cytat:
@ZbigNieff - sorki to nie tyczyło się Ciebie, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić dp tym obecnych tematów, już te czasy nie wrócą... |
Cytat:
Sa wakacje... baw sie ile mozesz i korzystaj z zycia a nie siedzisz i zamartwiasz sie jakie byly a jakie sa teraz topici na forum ;p JoŁ BRA |
-Kowalik- masz troche racje. Jednka z drugiej strony są wakacje. A przez kilka ostatnich dni świeci słonko to niektórym uderza do głowy :> Chyba nic na to nie poradzimy są wakacje baw się razem ze wszystkimi :) :jupi:
Nawiązując do tematu (jak już powstał, to czemu by nie udzielić odpowiedzi) to wydaje mi się, że jestem jeszcze za młody, aby kochac tą jedyną. Narazie czerpie z życia to co najlepsze :> |
Cytat:
Jako moderator śledze forum codziennie i przyznam, że bijesz w tym rekordy. Jacy userzy takie forum tak to prawda, ale co zrobisz... może to z wakacyjnej nudy... Temat sam przyznaje niezbyt :ysz: Co do pytania w temacie... ostatnia miała Agata |
Moja "ukochana" ma na imie Elise - jest to system jedno procesorowy oparty na 32Bitowym procesorze AMD AthlonXP zgodnym z architektura i686. Elise wypozarzona jest w 512MB DDR Ram i GPU klasy Radeon 9600XT zgodny z specyfikacja DX9.0b. ;)
PS. Wiem mowili mi zebym sie leczyl :P a tak na powaznie ostatnio Karolina a teraz jestem Free :) |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |