![]() |
IE i kolejna dziura..!!!
To chyba ostatni dzwonek aby zmienić sobie przeglądarke. A oto artykół:
http://www.hacking.pl/news.php?id=4092 Bill :bicz: |
Dziura za dziura w IE mialem zamiar zmienic na opere, ale sie przzyzwyczailem niestety do tego niewypalu ;)
|
Przejdz na Firefoxa interfejs podobny do IE. Bo ten IE to niedługo się rozsypie z powodu tych dziur...!!!!
|
A mi w sumie to to wisi, co hakerzy mogą chiec z mojego HDD :D ???, a fierefoxa bym chetnie zainstalował, ale rodzinka polubiła juz MyIE :/
|
Zaraz zobacze bo mi zaczyna sie podobac ;)
|
Eee tam, obchodzą mnie te wszystkie dziury tyle co zeszłoroczny śnieg.
|
jest takie powiedzenie: "Mądry Polak po szkodzie" ;)
|
MS w takim momencie powinien juz tylko wydac late, ktora by dezaktywowala to cos zwane IE :blee:
oraz zabrac sie za pisanie jakiejs nowej przegladarki jesli jeszcze chce myslec o istnieniu w tej dziedzinie, ale oczywiscie pod nowa nazwa, zeby zle sie nie kojarzylo :P |
Piszą nową przeglądarke... IE 7:P Szczęście, że będzie dopiero w Longhornie bo do tego czasu dużo osób przesiądzie się z produktu przeglądarkopodobnego na nowoczesne przeglądarki.
|
No teraz to z firefoxem to jest przegladanie, a nie to co z IE ;)
|
Cytat:
|
od czasu "odkrycia" przedostatniej dziury jadę na Mozilli. Niestety teraz nie używam swojego kompa i muszę się męczyć z IE ;( . A tak swoją drogą to w w zespole Microsoftu wyraźnie czuć słowiańską naturę " Wiecej spier***** się nie da ..."
Pozdro |
a ja musze Wam ogłosić, że zainstalowałem sobie MyIE2 :)
Super bajer, co prawda to nie odrębna przeglądara ale strasznie IE stał się użyteczny. Bardzo mi się podoba i tym którzy mają IE, a nie chcą wielkich zmian polecam MyIE2 nie pożałują. Mam pytanko. Z MyIE zainstalował mi się program RoboForms czy coś takiego, odinstalowałem go bo uznałem to za niepotrzebny progs siedzący w pasku Co to było? Coś od haseł ale co i jak nie wiem. pozdro |
niedługo najdłuższą telenowelą świata ogłoszony zostanie serial: "Kolejna grożna dziura w IE" :ysz:
ie to tak jak wordpad, czy paint. da się na tym coś zrobić, ale do poważnych zastosowań odpada. kiedy ludzie w końcu to zrozumieją? owszem, opera i mozilla też mają dziury, ale przynajmniej są one szybko usuwane. widać, że autorzy tych przeglądarek dbają o swój produkt. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:06. |