![]() |
Real-Wisla
Prosze doczekalismy sie meczu Real kontra Wisla.Jaki obstawiacie wynik ja mysle ze bedzie 3-1 dla Realu niestety dla realu :'(
|
Mogłeś to podpiąc do tematu który już był :>, a co do wyniku to oddadza walkowera [joke] no może 5-1 :) (oczywiście dla Realu)
|
Jak na razie nie jest źle. Ale i tak Wisła przegra bo to w końcu Real :( A ile będzie to ja nie wiem ale oby Wiślacy trafili chociaz jednego gola :)
|
Trzeba byc dobrej mysli ;) I wierzyc w Wiselke. Bo moze nawet :banan3: real ;p
|
1:0 dla Wisly mam nadzieje
|
Oj jak na razie 0-0 ale niestety nas cisnąl i wiselka ma cykora czuje ze bedzie cieniutko :(
|
Po pierwszej połowie mamy remis 0:0. I rEAL wcale nie gra rewelacyjnie. Wisła mila kilka dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Jestem za nią całym sercem. Stawiam podobnie jak siwy 1:0 dla naszych.
Trzymajcie kciuki to może się spełni. P.S. rEAL niech spływa do Hiszpanii...!!!!!!!! |
hehe... jak narazie to wisła spływa
i znowu ten sam scenariusz, wielkie halo, nadzieje, a potem same rozczarowania |
No nie totalna porazka 2-0 :( wrrr zabic morientesa, zeby ta ta pierwsza to mecz by sie skonczyl 0-0 czyli wisla juz poplynie na wyjezdzie dostana conajmniej 4-0. Ale jutrzejsze mecze hehe jutro bedzie cool wszystkie wygramy. :) jednak szkoda mi ze nie powalczylismy z realem ale jednak real to real oni graja zupelnie inny football sa o klase lepsi niz wisla BA nawet kilka klas
|
no niestety... a liczyłem że Żuraw z qmplami strzelą chociaż jednego...
|
tak niestety przegrali 2-0, ale przypomnijmy sobie ten pamietny mecz na Wembley :)
|
kiedy mecz dobiegał końca wyszedłem z pieskiem na spacerek.
Z racji, że mieszkam na blokowisku o tej porze więcej słychać tego co jest w domach niż na dworzu. No ludzie oglądali mecz, wierzyli w naszych piłkarzy, a najsmutniejsze jest to, że z czasem coraz mniej ludzi będzie w to wierzyć i ekscytować się piłką nożną-naszą polską, a fakty to potwierdzają/dzisiejszy mecz. |
:fiu: :fiu: :fiu: no comment :fiu: :fiu: :fiu:
|
oj chłopaki z Krakowa jeszcze dużo muszą sie uczyć, ech...
btw, jak się skończy na 0:5 w dwumeczu to będzie dobrze :( |
Cytat:
Cytat:
No ale żebym nie był już totalnie stronniczy, to pokaż mi jakikolwiek polski klub, który Twoim zdaniem poradziłby sobie lepiej. Ja takiego nie widzę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:19. |