![]() |
Cytat:
A jeśli fon oddawałeś przez operatora to czas się wydłuża, ponieważ on go musi przekazać serwisowi Siemensa. Najlepiej iśc bezpośrednio do serwisu. A fon maja prawo trzymać z tego co wiem 14 dni roboczcy zgodnie z warunkami gwarancji. Pozdrawiam |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
W IDEI natomiast ważna jest dla mnie zwłaszcza jedna rzecz. Możliwość uruchomienia nieskończonego kapitału minut - to jest dla mnie bardzo istotne, ponieważ wiem, że zwłaszcza na początku, na pewno nie będę zużywał wszystkich minut z abonamentu (zwłaszcza, że chcę też najpier wziąć abonament wyższy, a po roku zmienić go na niższy), a w przyszłości mogą mi się bardzo przydać. Tak więc raczej IDEA, chociaż i to nie jest do końca powiedziane. 30 września już blisko, potem ERA zaproponuje coś nowego. Mam nadzieję, że tym razem spełni to również moje oczekiwania :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jeszcze poczekam, ale wydaje mi się, że Ty też podejmujesz właściwą decyzję i będziesz zadowolony. T630 to naprawdę dobry telefon, a jego menu podoba mi się nawet bardziej niż to w Siemensach. W CX65 kusi mnie tylko większy wyświetlacz i dużo więcej pamięci użytkownika. Poza tym wydaje mi sie, że ich funkcjonalność jest porównywalna, a jeśli T630 jest do wzięcia teraz i to w całkiem niezłej promocji, to... czemu nie :) |
Cytat:
pozdro ;) |
T630 jest naprawdę dobry. Sam się nim trochę bawiłem i muszę przyznać, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jednak CX65 podoba mi się bardziej, a nawet szkoda, bo Sony jest teraz dostępny w ofercie - i to całkiem niezłej - ERY. No ale cóż, zrobiłem się wybredny to mam za swoje ;)
|
a ja wzialem T630
Nie chcialem Sagem`a ani Siemensa.Siemensow mialem zawsze pelno, ostatnio placi sie za marke-tak samo z Nokią - ktora jednak trzeba przyznac dobre telefony robi, lecz drogie. A sony e. zaskoczylem sie bardzo pozytywnie, aktywna matryca wyglada swietnie. Bardzo dobrze menu sie prezentuje, zdjecia tez dobrze wychodzą (pozyczylem irde,zrobilbym fote - chyba minimalnie gorsze od woitas`a, ale menu sagem vs. ericsson i uzytkowanie (chodzi mi o interfejs) Sagem nie ma szans)) |
Cytat:
Na telefon czaję się cały czas, a ostatnio to już naprawdę intensywnie. Ale mimo najszczerszych chęci, po prostu nie ma w tym momencie oferty, na którą chciałbym się zdecydować. Plus z moim przypadku odpada, ERA nie ma w swojej ofercie ciągle tego telefonu (mają tylko CXT, który jest tym samym pod względem technicznym, ale nie podoba mi się jego wygląd), więc zostaje IDEA, która od dwóch miesięcy ma te same, niewiele według mnie warte oferty. No i do tego za telefon ten musiałbym dać ze 300 złotych, a to uważam, że przy podpisywaniu umowy na 2, trochę za dużo. Tak więc czekam, czekam i czekam... Myślę, że ERA na dniach jeśli nie ogłosi jakiejś nowej, oprócz urodzinowej promocji, to przynajmniej wprowadzi do oferty nowe telefony (chociaż po takim czasie powinienem już w to wątpić...), natomiast IDEA już naprawdę powinna dać coś nowego. Mam nadzieję, że początek roku akademickiego będzie dla nich odpowiednią okazją. |
na wstepie - przepraszam za to, ze wznawiam tak stary temat, ale mam pytanko do andrzejja :).. masz juz moze tego siemensa cx65? bo widze, ze sie dlugo na niego czaisz :)
pozdro ;) |
Sorki za dwa posty :)
Tutaj macie troche o CX65: http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6322 http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=7396&highlight= http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6792 Jest taego tam masa :D |
Siemens daje 5 miesięczną gwara na baterie więc nie widze problemu ;)
|
Ja coś wrzucę jeśli w końcu uda mi się ten telefon gdzieś dostać...
|
Ilość załączników: 4
wrzuciłem kilka fotek wykonanych sagem'em.
wrzućcie fotki z cx65 - porównamy je. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |