![]() |
Powazny Dylemat !!!
Mam pytanko do zgromadzonych na forum fachowców !
Przymierzam sie do kupna nagrywarki DVD mam ogromny dylemat w sumie to mam 3 konkretne typy: NEC ND-3500A LiteOn SOHW-1633S LiteOn SOHW-832S którą kupic ? chce najlepszą ! a moze inną ? Nagrywarke potrzebuje do kopiowania filmow dvd, robienia backapow z hd, kopiowania zabezpieczonych plyt itp. Którą wybrac pomozcie !!!! Z gory dziekuje za odpowiedzi ! |
jaki tam poważny...z tych trzech kupił bym NEC ND-3500A bardzo chwalony napęd.
testy i recenzja...: http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...10711&PageId=0 |
No jak dylemat to i polemika:
LG GSA-4120B - na plusach nawet twolayer, wszystkie formaty z DVD-RAM wlacznie, predkosci przyzwoite: -DVD+R 12x -DVD-R 8x -DVD+RW 4x -DVD-RAM 5x DVD-ROM 16x CD R 40x24x40x No i ta cena. (nie podaje bo kupilem w cenie hurtowej, nie bede wam robil smaku :D ) |
Dziekuje bardzo za odpowiedzi !
Faktycznie zapomnialem o LG Jak na razie sklaniam sie ku modelowi LG GSA-4160B tylko poczekam na spadek cenny ! Jak macie jeszcze jakies typy, albo uwazacie ze zly naped chce kupic prosze o informacje ! |
polecam ci jeszcze Pioneer DVR 108
|
Cytat:
P.S. Sprawdzałeś swoje wypalone płytki. Możesz być zaskoczony. Tylko proszę nie pisz, że są czytane. :) |
A może Plextor PX-716A, ale ta cena...
|
Cytat:
# Poor CD error correction # Slow ripping CSS DVD-Video performance # DAE speed only up to 32X # Mount Rainier is not supported # Cannot recognize 99min Audio CD's # Cannot create working backups with SafeDisc protected games over v2.60 # Cannot overburn DVD recordable media # Medium CD writing quality at 48X # Does not support Traxdata Double Layer media NO TEN NAPED TO CHYBA DO KOPIOWANIA ZABEZPIECZONYCH PŁYT NIE KUPIE ! |
Jeżeli to poważny problem :O
To tylko Samsung :> SAMSUNG RZĄDZI SAMSUNG CZADZI TYLKO SAMSUNG CIĘ NIE ZDRADZI :cisza: ^_^ |
Cytat:
|
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13918 No chyba, że Cię nie stać (bo mnie nie), to może Pionek 108.. :peace:
|
Cokolwiek kupisz to za pół roku będzie to kiszka;)
maniek |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja nic tu nie napisze:) bo dla mnie ten temat juz walkowany jest na max co kupic no jasne ze litka :D
:wazuuup: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |