![]() |
Yoo, poprosze zapałki.../ A masz dowód?!
Wczoraj z kolegą się założyłem że kupie zapałki (głupie co nie?)... ide... i to:
Dzieńdobry... Dzieńdobry... Poprosze pudełeczko zapałek - powiedzialem ... A masz dowód chłopcze - odparła... Tak, w domu - zdissowałem No to przyjdź z dowodem to Ci sprzedam - dobiła mnie Ech, nara... - skończyłem rozmowe.... Ide w drugie i ta sama sytuacja.... Ale na koniec się spytałem a jak by dziecko chciało zrobić szopke z zapałek do szkoły to co?!.... Bo niby coraz wiecej podpaleń jest i za szkody odpowiada sprzedawca... a skad oni beda wiedziec gdzie je kupiłem.. :| A moze jeszcze nozy nie bedzie mozna kupic... kredek bo naoszczonymi mozna zabic i wogole :|....eccchhh!!!!! PIWO MI SPRZEDALI, WÓDKE MI SPRZEDALI, WINO MI SPRZEDALI.....ZAPAŁEK MI NIE SPRZEDALI!! :| Co się dzieje z tą Polską? :klnie: |
Cytat:
Cytat:
A poza tym nie powinni Ci nic sprzedać z powyższych. Wyraźnie jest napisane że od 18 lat. |
hehehe ja bym zapytał sięczy istnieje jakiś zakaz sprzedawania zapałek dzieciakom rozumiem gdyby to pięciolatek kupowała ale ty masz 15 więc nie wiem :)
A jak chodziłem do podstawówki to mój kumpel jak chciał zapalcniczkę kupić to nawiązał się taki dialog - Dzieńdobry poproszę zapalniczkę -A KUP SE ! hehe i tak sklepowa mu powiedziała :P A tak wogóle to czy istnieje zakaz sprzedarzy prezerwatym nieletnim bo w aptekach się dziwnie patrzą a na stacjach paliw to nie chcą (A moze tylko to jest przez naszą Polską mentalność że jak prezerwatywy to odrazu sex a ja chciałem balony wodne zrobić :D ) |
bo jak kupiles piwo, wodke i wino a potem sie chcesz zabawkami bawic to niebezpieczny jestes :D
:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Na stacji paliw się krzywo patrzą ? :wow: No nie gadaj na stacji sprzedadzą wszystko każdemu byle by tylko zapłacił. |
fajno fajno, a mi prezesy sprzedaja w aptece bez mrugniecia okiem, to samo papierosy w sklepach z kamrekami i browarki, wina nie pijam :D
pozdro ;) |
ale masz problem
tak jest i tyle |
Cytat:
Ale to nie tego samego dnia kupowałem... tamto jest spożyte... ...dzis replay... :D Cytat:
Alee...... Yoo nie mówiłem.... to tylko tak w temacie... bo Dzieńdobry chyba nie chciało się zmieścić.. Cytat:
A czy ja się nimi bawie? :| |
Cytat:
pozdro ;) |
No i mimo to, że Smartek jest od ciebie bakupl dwa lata młodszy ma dwa razy bardziej dojrzałe podejście od ciebie...
pozdrowienia |
Cytat:
Na Smartka nie powinno sie patrzec z perspektywy wieku, od kiedy z nami jest zawsze nas zaskakiwal a kiedy ktos dowiedzial sie ile ma lat byl w szoku. Ludzie powinni brac z niego przyklad :) Smartek na prezydenta ;) |
Cytat:
Up The Smartek! |
Ech, a czy ja chciałem coś podpalić?! Coś złego zrobić?! NIE!
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, jak np. kupuję piwo czy coś, to czuję się trochę oburzony tym, że nikt ode mnie nie chce dowodu. Sprzedawca w tym momencie świadomie (mam nadzieję) łamie prawo. Ucieszę się jak ktoś wreszcie poprosi mnie o dowód, którego oczywiście nie mam. Może niektórym wyda to się głupie, ale to już o nich świadczy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |