![]() |
co kupic na prezent na 18stke?
mam problem :D szukam czegos co moglbym kupic swojej lubej na 18stke
na razie mam liste 1.roza (http://...) 2.sliniaczek 3.smoczek 4.butelka dla dzieci na mleko( :> ) 5.misiak-przytulanka macie jeszcze jakies pomysly? tylko prosze bez wibratorow itd itp :nie: |
dlaczego bez - mogloby byc ciekawie:D
jak butelka to i jakies podstawowe wyposazenie przydaloby sie - nie chodzi o dziecko :> kup jej jakas fajna bielizne :D tylko dobiez dobry rozmiar |
Ja bym zaprosił na kolację i dał róże (18 sztuk też może być)
|
Może coś z biżuterii zależy jaką dysponujesz kasą.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Do końca życia będzie ten dzień pamiętać ! |
A ja bym jej kupił młotek, niech sobie prezenty wybije z głowy ;)
Pozdro |
ja kiedys swojej kobiecie na przeprosiny kupilem bukiet z 109 roz - wiecej w kwiaciarni nie mieli to jak zobaczyla to usiadla z wrazenia :)
to zalezy jaka bielizne masz na mysli ja mam taka z tych lepszych firm a nie jakas kosmata :D |
No wiesz nie znam Twojej luby więc Ci niepodpowiem ... nie wiem jak zareaguje jak wręczysz jej śliniaczek czy butelke ze smoczkiem ??? ale jeżeli traktujesz związek na poważnie to raczej bym odradzał tego typu prezenty - ale to moje zdanie :)
Proponuje tak jak wyżej Air - bukiet z 18stu róż i jakiś wspólny wypad (np. kino) ... biżuteria ... bielizna ... |
Cytat:
|
zaproś ją do drogiej restauracji i daj różę srebrną takie można kupić w aparcie
|
Cytat:
olewalem ja przez miecha a potem zrozumialem ze to moja wina i bylo zapozno bo nie chciala mnie widziec - ale to pomoglo :D teraz juz jestesmy razem 5 lat i mieszkamy razem nawet sie zareczylem a slub musi poczekac - fundusze :( |
Cytat:
Jesteś naprawde bogaty :ASD Ponad 700 zł za róże!! Chyba bardzo ją kochasz :P A te kwiatki to sam uniosłeś? Bo 20 to dużo ale 109 :O |
Cytat:
jak to nioslem i jechalem do niej to ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli ale czego nie robi sie dla swojej kobiety |
Sok muchy hiszpańskiej... :D siuupa ;D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |