![]() |
ok jak mozesz bo w dvd media suppord w tum omnipatchu nie moge znalesc swojej nagrywarki moj mail to shark536@wp.pl
|
trzy posty pod rzad :bluzga:
omni "dziala" na biosy w postaci bin i exe i jak nie wiesz to nie kombinuj podesle ci spatchowany jak chcesz - odpalisz tylko exe i powinno byc dobrze a te tdk to z jakiej fabryki ? jaki maja kod nosnika ? |
mam juz omnipatch teraz prosi o bin lub exe ktory wziasc??
|
a ktory to omipatch moge prosic o link bo to 1 doba z update nagrywarki wiec sie jeszcze nie znam zbyt bardzo
|
ale z tego co wiem na na tak zwany fulldvdrip na ps2 trzeba nagrywac 2x -2,4 x i na dvd-r a nie plus a verbatim podobno gubi sciazke na konsoliu :p jakie sa te linki prosze jeszcze raz
|
Cytat:
polecam wypalić na Verbatim |
ten do twojego modelu, jak nie chcesz robic upgrade na wyzszy model, pozniej sciagzasz omipatczera ladujesz ustawienia dla plyt, zapisujesz, robisz update, restart i dziala
|
Cytat:
Lepiej +R i np. Verbatim... dobrze 8x. Z Verbatimem 16x też są problemy. :) |
ktore pliki mam wybrac do pobrania albo dajcie tylko do nich linki z tej strony albo z innych
|
ja wypalam na tdk dvd-r 1X-8x oraz na nie firmowych ale prubuje na tych tdk
|
Cytat:
LiteOn słyne z tego że potrzebuje dobrych nośników ja osobiście wypalam na PS2 z prędkością x8 ,x12 w zależności jaką prędkość certyfikowana ma nośnik i jak do tej pory nie było najmniejszego problemu a pale to na Pioneer 110 kiedyś też na 108 |
tez tak czytalem na forum.osloskop.pl
ale ktory jest zeby odblokowal 2x i ten patch co kolega wyzej mowil?? |
Cytat:
Jest wiele stwierdzeń... nagrana wolniej czyta, szybciej przerywa. Jest to prawda i dlatego część Kolegów ma rację chcąc nagrywać wolniej. Przy dobrej jakościowo płytce ( w normie błędy TE/FE) zapisana płytka prędkością powyżej 4x będzie w normie (błędy PI/PIF). Przy wyższych błędach TE/FE (jest to obecnie norma dla większości nośników), taka płytka nie będzie optymalnie wypalona a błędy Jitter w wielu przypadkach przekraczają dopuszczalną wartość. I właśnie dla tych błędów warto wypalić płytkę wolniej. :) |
a z tej strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html ktore mam scignac i co z nimi zrobic??
|
bo chce sobi nagrac plytke na ps2 z netu bo na predkosci 4 w trybie dao(disk0at-once)zacina sie gra
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |