![]() |
Jakiego klienta poczty email wybrać?
Jaki mi polecicie program do obsługi poczty email? Oczywiście po za outlookiem, bo ostatnio zaczyna mnie denerwować. Wielu ludzi mówi, że są programy o wiele lepsze od outlooka? Powiedzcie mi jaki :)
Dzięki :peace: |
:peace: nie ma nic lepszego od outluka chyba ,że excheng :peace: :pisze: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: :kasa:
|
Takiego jakiego masz/ jakiego chcesz/ jaki Ci jest potrzebny/ jakiego masz legalnego... a serio... to jak outlook Ciebie denerwuje to korzystaj z Outlook Express, ale serio to wybierz THE BAT!
|
The Bat i wszystko jasne :)
|
ThunderBird 0.8 ale u mnie jakos pamieciorzerny ;)
|
Outlook fajny jest, ale coś z nim nie tak.
P.S. Często dostaje załączniki o rozszerzeniu *.app. Kiedyś już dodawałem info do rejestru o wszelakich plikach typu exe app czy innych, żeby outlook ich nie kasował. Exe ładnie przepuszcza, ale app kasuje. Pomóżcie :cool: |
Tylko Nietoperz! Bardzo polecam! :piwo:
|
Outlook Express też nie jest zły :] używam go od dawien dawna i jestem zniego zadowolony :]
|
jak dla mnie The Bat... tylko w wersji 2.x :)
pozdro ;) |
Ja uzywam OE 6 i jestem happy :).
|
Na dzień dobry przy instalacji The Bat :klnie:
http://www.cap.republika.pl/|/thebat.jpg Co bym nie zaznaczył to wyskakuje błąd :klnie: (( |
Yyyy... Wybierasz katalog \TheBat!\ i koniec, program sam tworzy podkatalog BatMail w którym trzyma konta pocztowe. Poza tym spróbuj domyślnie - w katalogu głównym dysku, moze instalator ma problemy z Program Files (nie lubi go może ;) )
|
to ja sie podlacze pod temacik, jezeli laska
prosze sie nie smiac, ale mam naiwne pytanie: w przypadku zerwania polaczenia OE wysyla/sciaga poczte (zalacznik) od nowa, czy da sie w czymkolwiek wznawiac pobieranie/wysylanie? |
Ja tesz jestem (na razie) zadowolonym użytkownikiem THE BATa!. A w pracy bespośrednio z Mozilli. Narka
|
Mozilla
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:37. |