![]() |
Antivir na WinXP64bit
Małe pytanko. Skąd i jaki antivir na Windows XP 64bit?
|
SAV lub NAV Corporate :) Skąd... trza poszukać;p
|
Mam SAV Corporate 9.0.2 i krzyczy, że nie będzie chodził pod 64 bit. :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to teraz wytłumacz dlaczego w plecy? A co do antivira to pytam o 64bit.
|
Cytat:
|
Po 1. Kupiłam sporo taniej
2. W tej chwili jestem z tego kompa baardzo zadowolona 3. A jak przestanę to zmienię :):):) Pozdrawiam! |
Cytat:
ciekawe rzeczy powiadasz w/g twojego opisu sam procek kosztuje teraz kolo tysiaka chyba że to gowniany sempron <lol> |
Cytat:
memorado...nie zaczynaj, bo z kobietą nie wygrasz. |
Skoro jest napisane, ze Athlon, to nie Sempron. I myślę, że nie znając szczegółów mojego przejścia na ten zestaw nie powinieneś wypowiadać się czy to było logiczne czy nie.
|
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?
moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie... gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu? nie? to siedz cicho ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki ad rem: a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych] |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
to co cytowalaś nie ma związku z tobą pozdrawiam weź nie dawaj antywira na 64 bity daj tylko firewala jakiegoś |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44. |