![]() |
:> Jeżeli go jeszcze ma.
|
Cytat:
Stare i nieaktualne :spie: Bo Turboniemu ten palnik sprawuje się świetnie :taktak: |
Cytat:
UWAGA podobno można trafić na uszkodzoną (wycofaną ze sprzedaży) partie P 716.(Pytania do dystrybutora) |
Naprawde niewiem ale ja niemam problemow z tym palnikiem:)) Podrawiam 8 )
|
Cytat:
A u mnie w TESCO tylko kurz na półkach I nowa światowa marka płyt CDR AZUL :O :> |
A dzis kupilem w Tesco 25 sztuk PROSTORE x4 Jakies no name ale wypala je jak zloto :)
|
Cytat:
Ps. ta jedna dobrze wypalona niekoniecznie jest wynikiem restartu lecz różnej jakości nośnika - płytka płytce nierówna ,szczególnie tania. |
Hmmm A ja wlasnie dzis kupilem Litka 1653 i wypalam sobie plytki :cool: No ale jest male ale wypalilem 2 plytki VAKOSS x4 i OK a pozniej niewiadomo czemu 3 sie spierdzielily tzn. NERO pokazje ze jest OK a palnik ani stacjonarne DVD nie widza plytki ??? wypalilem nastepna ( po restarcie NERO ) i jest OK ??? Dziwne nic z tego nie czaje ??? Teraz wypalam na ESPERANZA i jest narazie OK. Mam nadzieje , ze to tylko zla jakosc nosnika :idea: Aha plytki wszystkie to +. Pozdrawiam jak by ktos mial podobne problemy to prosze o wypowiedz moze razem cos wykombinujemy ;) Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
Użytkownicy, czy też nagrywający do PSXa Palili płytki z prędkością x12 I były czytane :taktak: Grunt to dobry palnik i dobry nośnik i dobry nagrywający :D Reszta to przypadek :> :mruga: |
Panowie, zalezy mi na wypalaniu plytek na PS2. Z tego co czytalem to nalezy wypalac z jak najmniejsza predkoscia.. No wlasnie jak to zrobic? Jaki bios polecacie?
Aha. I jak to jest z safe disc'iem powyzej 2.9 ma z tym litek jakies problemy? Z tego co czytalem to BenQ chyba mialo.. Pozdrawiam |
Cytat:
|
po to robią nowe biosy żeby każdy uaktualnił swój. A tak swoją drogą mam tą samą nagrywarke z najnowszym biosem i nie mam problemów z tymi płytami
|
Hej, mam pytanie czy ta nagrywarka nagrywa na platinum - x8 kiedyś nagrałem jedną i była dość ładna, teraz testowałem znów i widze że jest bardzo dużo błędów - kilkaset (kilka kolejnych płytek), czy upgrade do nowszego biosu może pomóc (czy opłaci się upgradować)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06. |