![]() |
Cytat:
czekamy nadal :fiu: |
Cytat:
:w00t: :haha: :rotfl: |
Domy***347;lam si***281;, dlatego da***322;em te***380; to: :mruga:
:P |
Cytat:
Sam już nie wiem co to będzie, ale czekam na fotkę. @joujoujou, może bystry nie jestem ale to akurat skumałem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/customavatars/avatar39562_2.gif :mruga: |
Cytat:
Gratuluję :spoko: P.S. Wklej zdjęcie tego psa. |
Proponuje program Coffee Web Cam.
|
Wilk
Cytat:
|
Webcam XP professional 2.25.120
Witam. Proszę o doradztwo w sprawie użycia i konfiguracji programu Webcam XP Prof 2.25.120 który o ile będzie się nadawał do moich celów zamierzam zakupić, kogo mogę się poradzić, gdzie szukać wyczerpujących informacji, pouczeń, doradztwa. Poszukuję programu z własnym serverem abym mógł w czasie rzeczywistym nadawać z kamery zarówno obraz jak i dzwięk mam kamerę cyfrową Sony z wyjściem DV nadaje się też jako internetowa, sprawdziłem współpracuje np. z Messengerem i innymi. Do tej pory udało mi się znaleźć tylko że obraz można umieszczać na HTTP. Czy obraz i dzwięk mogę umieścić na mojej stronie, i czy ilość ogladających w tym samym czasie jest np. ograniczona, łącze internetowe mam Neostrada 512 czyli zmienne o ile sie nie mylę ip. właściwie wszystkie porty np.20 , 21 są otwarte. Czy ten program służy tylko do Video-audio czata? czy działa też niezależnie, jako że ma własny mały server. Proszę o kompetentne wypowiedzi, z góry dziękuję i pozdrawiam. XPPRO
|
A Ja sądze inaczej :)(:
|
Cytat:
|
Każdy aparat z wyjściem AV lub samym Video bedzie mógł pracować jako kamerka. Trzeba jeszcze tylko soft który bedzie łapał ten sygnał i oczywiście karte z wejściem composite.
...no chyba ze producent doda jeszcze taką opcje ze bedzie sie dalo po usb to zrobić. |
Cytat:
Przesadziłeś trochę że togo nie znalazłem to nic nie znaczy chyba po to jest to forum żeby się zapytać. A programy nie takie rozgryzałem bez niczyjej pomocy więc nie UWAŻAM że serwisy utrzymują się z takich jak JA. :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: |
hmm.. nie wiedzialem, ze istnieje taka mozliwosc z aparatami cyfrowymi?! wow
a co z produktami HP? [dokladnie model 735]? istnieje taka mozliwosc? :) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |