Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [-18] Zarabianie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/18-zarabianie-46839/)

rosol 20.01.2008 03:55

Cytat:

Napisany przez Bartez (Post 886276)
Do serwisu dołączyłem będąc na studiach, więc wiem, jak to jest :) Nie przesadzaj znowu, że będąc na studiach nie można znaleźć 1-2h dziennie. Nie wiem, ile teraz dają stypendium, ale przy średnim zaangażowaniu (1h dziennie) można spokojnie tyle dorobić. Na początek robimy próbne 2 tygodnie i po tym czasie decydujemy (zarówno Ty, jak i my) czy chcemy przedłużyć współpracę. Jak jesteś zainteresowany, to zapraszam. Moim zdaniem nic do stracenia :)

No z tym wolnym czasem to roznie bywa, no ale czesciej go nie ma niz jest;)
Teraz sesja na glowie wiec pomyslimy po sesji:spoko:

Bartez 20.01.2008 03:32

Cytat:

Napisany przez rosol (Post 886273)
No oferta przyznam szczerze bardzo kusząca tylko jest jeden problem... Nie zawsze jest wolny czas;/ A to jest chyba podstawowy wymog... Studia pochlaniaja straszna ilosc czasu, i niestety pod tym wzgledem nie sprostam wymaganiom. Pozostale wymogi jako ze studiuje informatyke to bym chyba spelnil :P Czy to praca na umowe? Hehe no i podstawowe pytanie ile mozna zarobic bo to chyba wszystkich zainteresowanych najbardziej interesuje:)

Do serwisu dołączyłem będąc na studiach, więc wiem, jak to jest :) Nie przesadzaj znowu, że będąc na studiach nie można znaleźć 1-2h dziennie. Nie wiem, ile teraz dają stypendium, ale przy średnim zaangażowaniu (1h dziennie) można spokojnie tyle dorobić. Na początek robimy próbne 2 tygodnie i po tym czasie decydujemy (zarówno Ty, jak i my) czy chcemy przedłużyć współpracę. Jak jesteś zainteresowany, to zapraszam. Moim zdaniem nic do stracenia :)

rosol 20.01.2008 03:15

No oferta przyznam szczerze bardzo kusz***261;ca tylko jest jeden problem... Nie zawsze jest wolny czas;/ A to jest chyba podstawowy wymog... Studia pochlaniaja straszna ilosc czasu, i niestety pod tym wzgledem nie sprostam wymaganiom. Pozostale wymogi jako ze studiuje informatyke to bym chyba spelnil :P Czy to praca na umowe? Hehe no i podstawowe pytanie ile mozna zarobic bo to chyba wszystkich zainteresowanych najbardziej interesuje:)

Bartez 20.01.2008 02:59

Cytat:

Napisany przez rosol (Post 886270)
Odswiezam temacik:D

Panowie (i Panie:D).
Minal juz jakis czas od ostatniego posta. Moze sie cos zmienilo ?
W jaki sposob biedny student moze dorobic na piwko ?:D

Np tak: http://www.cdrinfo.pl/wspolpraca.php ;)

rosol 20.01.2008 02:48

Odswiezam temacik:D

Panowie (i Panie:D).
Minal juz jakis czas od ostatniego posta. Moze sie cos zmienilo ?
W jaki sposob biedny student moze dorobic na piwko ?:D

Posłany 02.11.2005 19:33

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Tak to ogladają to na dobrą sprawę nie pokazłeś wcale swoich umiejętności. Bo niby na której stronie? Pierwsza to forum dyskusyjne - brak czego kolwiek gdyż skrypt jest gotowy jak i layout darmowy. Druga to z kolei - nie wiem nawet co :P

Zauważ kiedy pisałem tego posta ;] Wtedy jeszcze sid.photo istniało ;) Było to takie: http://dhost.info/sid/index_.php

Ale jak powiedziałem na początku - stronki odpadają. Chociaż od roku nic nie zrobiłem ;)

BTW. Właśnie mi się trafił interesik, sąsiad mnie polecił jakiejś koleżance ;] W piątek wyciągne może jakieś 30-50zł ;)

-Kowalik- 02.11.2005 19:10

Cytat:

Napisany przez Posłany

Tak to ogladają to na dobrą sprawę nie pokazłeś wcale swoich umiejętności. Bo niby na której stronie? Pierwsza to forum dyskusyjne - brak czego kolwiek gdyż skrypt jest gotowy jak i layout darmowy. Druga to z kolei - nie wiem nawet co :P

Stanley 02.11.2005 18:40

Cytat:

Napisany przez kraluk
Wszystko fajnie, tylko, że zakłady są od 18 lat... Nawet było o tym w telewizji.

fakt, z tym ze rzadko pytaja o dowod... a jesli obstawiasz na necie, to Ci wogole moga naskoczyc :D

kraluk 02.11.2005 18:38

Cytat:

Napisany przez qfir
Mozecie np. zaczac grac w zakladach bukmacherkisch, albo na gieldzie. Jak sie ma szczescie to mozna troche zarobic (albo stracic :P).

Wszystko fajnie, tylko, że zakłady są od 18 lat... Nawet było o tym w telewizji.

Stanley 02.11.2005 18:36

zaklady bukmacherskie na necie - calkiem dobry interes, tylko trzeba miec nosa... :)
ja mam 17 lat, sam sobie od roku oplacam neta i starcza mi na drobne wydatki :)
a co ja robie? od 2 lat siedze w stronkach :)
najpierw sprzedaz reklamy na niej, potem sprzedaz 1 strony... potem 2 strona (tez juz sprzedana)... obecnie pozycjonuje witryny w google - zarobek calkiem niezly :)
no i robie kolejne 2 serwisy, ktore, wg mnie, beda trzymaly wysoki poziom :)

net ma nieograniczone mozliwosci zarobku, trzeba je tylko odkryc... ;)

qfir 02.11.2005 01:26

Mozecie np. zaczac grac w zakladach bukmacherkisch, albo na gieldzie. Jak sie ma szczescie to mozna troche zarobic (albo stracic :P).

rosol 02.11.2005 01:14

No ja tez jestem bardzo zainteresowany mozliwoscia zarobku jakichkolwiek pieniedzy w tym niby rozwijajacym sie panstwie...

Piterniel 02.11.2005 00:10

Osobiście również (jak prawie każdy ;p) mam problem z pieniędzmy, chodzi o własne kieszonkowe :). U mnie nieraz trafi się jakieś instalowanie systemu, tutaj coś zrobić, tutaj Cie polecą etc.
Ja biore za szybką instalke 30zł, za dłuższe borykanie 50zł ;). W sumie średnio za miesiąc wyjdzie koło stówki, ale czasami są takie miesiące, że nic nie ma.
Wiecie jak LiTE zrobi kompa i pokaże co to jest alternatywna przeglądarka, antywirus, firewall i da nauczke, aby nie instalować dem to komputer chodzi długo długo :P

Posłany 01.11.2005 22:59

Bo ja wiem ;) Sąsiad raz polecił mnie drugiuemu sąsiadowi - dostałem skaner(który działa :P ). Raz robiłem u kolegi(instalacja WinXP) - jego mama dawała mi 20zł - nie wziąłem ;) No bo od kumpli bede bral? ;)

Zobaczy się jeszcze ;] Póki co intensywnie myśle co by na allegro sprzedawać(mam Durona 700 i starego lexmarka Z32 ;) A poza tym moze ksiazki na wyprzedazach kupowac i sprzedawac na allegro... hmmm...)

Mich@ł 01.11.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez Posłany
.... Była opcja zrobienia "serwisu" czyli żebym chodził po ludziach kompy naprawiać ;) ....
Wezmę to pod uwagę - dzięki ;)

Nad tym to i ja się zastanawiałem... Instalowanie systemu itp... Tylko, że ludzie wolą zapłacić więcej osobie pełnoletniej niż mniej osobie niepełnoletniej ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47.