![]() |
Cytat:
Teraz sesja na glowie wiec pomyslimy po sesji:spoko: |
Cytat:
|
No oferta przyznam szczerze bardzo kusz***261;ca tylko jest jeden problem... Nie zawsze jest wolny czas;/ A to jest chyba podstawowy wymog... Studia pochlaniaja straszna ilosc czasu, i niestety pod tym wzgledem nie sprostam wymaganiom. Pozostale wymogi jako ze studiuje informatyke to bym chyba spelnil :P Czy to praca na umowe? Hehe no i podstawowe pytanie ile mozna zarobic bo to chyba wszystkich zainteresowanych najbardziej interesuje:)
|
Cytat:
|
Odswiezam temacik:D
Panowie (i Panie:D). Minal juz jakis czas od ostatniego posta. Moze sie cos zmienilo ? W jaki sposob biedny student moze dorobic na piwko ?:D |
Cytat:
Ale jak powiedziałem na początku - stronki odpadają. Chociaż od roku nic nie zrobiłem ;) BTW. Właśnie mi się trafił interesik, sąsiad mnie polecił jakiejś koleżance ;] W piątek wyciągne może jakieś 30-50zł ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaklady bukmacherskie na necie - calkiem dobry interes, tylko trzeba miec nosa... :)
ja mam 17 lat, sam sobie od roku oplacam neta i starcza mi na drobne wydatki :) a co ja robie? od 2 lat siedze w stronkach :) najpierw sprzedaz reklamy na niej, potem sprzedaz 1 strony... potem 2 strona (tez juz sprzedana)... obecnie pozycjonuje witryny w google - zarobek calkiem niezly :) no i robie kolejne 2 serwisy, ktore, wg mnie, beda trzymaly wysoki poziom :) net ma nieograniczone mozliwosci zarobku, trzeba je tylko odkryc... ;) |
Mozecie np. zaczac grac w zakladach bukmacherkisch, albo na gieldzie. Jak sie ma szczescie to mozna troche zarobic (albo stracic :P).
|
No ja tez jestem bardzo zainteresowany mozliwoscia zarobku jakichkolwiek pieniedzy w tym niby rozwijajacym sie panstwie...
|
Osobiście również (jak prawie każdy ;p) mam problem z pieniędzmy, chodzi o własne kieszonkowe :). U mnie nieraz trafi się jakieś instalowanie systemu, tutaj coś zrobić, tutaj Cie polecą etc.
Ja biore za szybką instalke 30zł, za dłuższe borykanie 50zł ;). W sumie średnio za miesiąc wyjdzie koło stówki, ale czasami są takie miesiące, że nic nie ma. Wiecie jak LiTE zrobi kompa i pokaże co to jest alternatywna przeglądarka, antywirus, firewall i da nauczke, aby nie instalować dem to komputer chodzi długo długo :P |
Bo ja wiem ;) Sąsiad raz polecił mnie drugiuemu sąsiadowi - dostałem skaner(który działa :P ). Raz robiłem u kolegi(instalacja WinXP) - jego mama dawała mi 20zł - nie wziąłem ;) No bo od kumpli bede bral? ;)
Zobaczy się jeszcze ;] Póki co intensywnie myśle co by na allegro sprzedawać(mam Durona 700 i starego lexmarka Z32 ;) A poza tym moze ksiazki na wyprzedazach kupowac i sprzedawac na allegro... hmmm...) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47. |