![]() |
Aż mnie oczy nie zaczną boleć... czyli tak około 4 - 5 h
|
no dobra, ja oszukiwalem :P
|
Ups... to ja tez jednak za dlugo siedze 6-9 zaznaczylem, a moj rekord ciaglego siedzenia przed kompem to chyba 13-14 godzin :| z przerwa na obiad oczywiscie ;p
|
to moze teraz ankieta ile godzin dziennie spedzasz na forum? ;)
|
fajnie wyniki w sondzie sie ułożyły ;) :D
|
rekord to 3doby non stop nad DIABLO !!!!!! :>
|
dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i za dłuuuuuuuuuuuugo ale takie życie :)
|
Ja siędzę gdzieś max. 2,5h :taktak:
Ale mój rekord to 7h :D |
hmm ja od 10h zaczynam swoj min poziom srednio wychodzi 15h a jeszcze tyle ciekawych rzeczy mozna wykopac on-line zapuszczajac potezna przeszukiwarke "google" tylko trzeba wiedziec jak i co pytac :) jak pisalem prace dyplomowa to rekordy kolo 20h non stop bo cos "w necie" a to bylo np potrzebne i znowu do swojej pracy dyplomowej upgrade wszystko na pc'cie czasem na wakacjach no udawalo sie "przezyc bez pecenta moze 3-y dni" i juz braklo dostepu do inf. ;( siec to dobra sprawa najswiezsze inf. w ciagu 15-u minut zostana udostepnione "globalnie" a tradycyjna komunikacja w tym momencie jest "beznadziejna" wszystko "przeszukuje co mnie interesuje a najczesciej najnowsze nowinki technologiczne struktura sprzetowa programowa :)
|
No to teraz przydałaby się ankieta "Do czego zazwyczaj używasz kompa" ;)
|
chyba każdy wie że "Komputer do pożeracz czasu" :D :D :D :D
|
Pamiętam ja rok temu (w zimie) razem ze znajomymi wynajeliśmy całe CafeNet na noc. Było nas chyba 5 osób + własciciel (też znajomy). Gralismy od 1500 do 0400 nad ranem. Więcej już takich maratonów nie robię :)
|
wybrałem ..."sam nie wiem" .
czas spędzony w pracy, też liczyć? |
Ciekawe ... moze ktos da wiecej :)8 ):pisze:
|
Własnie sobie przeliczyłem...
zima: 12h (max) Lato: do 5-6h Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:49. |