![]() |
Liteon 1653S - BIOS CS0C - obsługuje nośniki Esperanza DVD-Rx4
Pozdrawiam
|
Może ktoś zrobi jakieś testy, czy jakośc się poprawiła na nowym biosie ?
|
wszystko śmigalo i śmiga
Ja nagrywałem już te plyty na starym biosie i nie było problemu teraz mam najnowszy i nie widze żadnej róznicy w obu przypadkach wypala bezproblemowo.
|
U mnie dopiero na najnowszym BIOS'ie 1653S zaczela nagrywac Esperanzy DVD-Rx4.
Z tego co orientowalem sie w sieci to inni tez mieli takie problemy. Pozdrawiam |
ludzie czym się jaracie , czy ktoś z was spróbował palić platinium +8 ( Ricoha ) ? Nagrywarka niby pali , ale 1.5 GB danych ( MP3 + film ) przy prędkości x 8 paliła 15min. i było dopiero 12% . Nośnik RICOHJPN-R02 . Wróciłem do starego biosu , bo wolę platinium niż espery ;)
|
Czy ten bios CSOC obsługuje bitsetting ?
|
pytanie do adax'a - zassałem sobie booktype 1.06 do litka 1653s z biosem cs09
program otwarłem, takie sobie okno i co dalej?robię to pierwszy raz więc nie wiem |
Cytat:
|
Wgrałem CS0C faktycznie ma bitsetting.
|
Cytat:
'' Book Type changed successfully !'' |
Cytat:
Uważam, że te problemy z PLatinum mogą być przyczyna samego nośnika (wadliwa seria?) albo softu do wypalania.Sprawdzę niebawem,spróbuję nero. :cool: |
Cytat:
|
adax dzięki za precyzyjne info :piwo:
|
Po to tu jesteśmy aby sobie pomagać. 8 )
|
Witam
Po wgraniu tego nowego softu CS0C softu nie działa mi DVD Shrink wcześniej działał , zgranie na dysk programem dvd descrypter nie pomaga jeżeli chodzi o analizę programem DVD Srink i tak: jeżeli chcę zrobić beckup od razu z płyty mam info : DVD Shrink encountered an error and cannot continue Invalid DVD navigation structure po riopowaniu i chcąc zanalizować DVD Shrinkiem mam taki komunikat:: DVD Shrink encountered an error and cannot continue invalid data iże jest problem z plikiem VTS_V1_1.vob którego nie ma w folderze proszę o pomoc :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27. |