![]() |
Moderator
Widze ze coraz wiecej moderatorow sie robi na forum chcialby sie dowiedziec czy
sa jakies wybory na modratora czy cos takiego :) bo jest ich coraz wiecej :D P.s gratulacje dla @andrzejj9 |
Cytat:
|
hehe.
może zróbmy się wszyscy modami. będzie jazda :D jak wszycy to wszyscy, bez wyjątku... no może jednego :P |
Ja chcę do działu DVD :ja_chce:
P.S. Mówię serio :D |
Bartek1989 : A dlaczego miałbyś być modem a nie np. woitas? Co takiego oferujesz ze bedzisz najlepszy na moda a na dodatek chcesz...wg mnie mozesz dostac moda a nie chciec.
Ogolnie moderator to powinien byc wyrozniajacy sie uzytkownik, nie powinien miec problemu z innymi userami / adminami /modami , powinien byc lubiany i dosc czesto czytac forum. Zawsze chcialem poznac kryteria wyboru skladu cdrinfo jak patrza na userow.:) ja rowniez gratuluje andrzejowi9 dopiero teraz zauwazylem kolor nick`a ;D |
A ja do dzialu z bielizna damska :)
|
Cytat:
drugi otwiera nastepny zamyka a ostani dopisuje swoja sentencie i znowusz zamyka no jak dlamnie to komedia |
hehe...może ciężko nad Wami zapanować i admini dają kogoś aby wzmocnić szeregi MODTeam'u ;p
|
wiesz legion, chyba kazdy chcialby byc modem :P
pozdro ;) |
Nie wiem jakie teraz trzeba spelnic kryteria, ale na poczatku mojej skromnej dzialalnosci na forum bylo glosowanie na jednego z kilku kandydatow. Sam pamietam jak glosowalem np: na @Majoneza :piwo: , no ale tamte czasy minely niestety bezpowrotnie. Czesc napewno pamieta luzne rozmowy o "slodzikach" nazwanych tak zreszta potem dla wiekszej konspiracji przez @Zetoxe :piwo:.
|
Cytat:
|
Cytat:
...banowalibyśmy się nawzajem :P |
Cytat:
|
...a ja chce w OT i Śmietniku :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |