![]() |
Ukrycij modowie no ciekawy pomysl ale co to da jak brak organizacji i tak w koncu ktos komus wejdzie na odcisk i zacznie sie na nowo a co do tego co mowi @czolgista zgodze sie z nim tez :) forum jest dluze mysle ze powinna byc odpowiedzialna jedna osoba za kazdy dzial a nie 10 do jednego dzialu :) juz tu mowilem nalepszym przykladem jest temat vizzarda w ktorym az 3 moderatorow oraz administrator sobie weszli w zakresy obowiaskow :D. Wiec nie lepiej by bylo zeby jeden mod byl odpowiedzialny za dzial plus jeden moderator globalny sprawdzajcy moda z danego dzialu bo wasz administracja na forum robis sie za przeproszeniem biurokratyczna instytucja.
Cytat:
|
moje zmiany posuwałbym userów marki memorando i z czerwonymi znaczkami, po drugie moder niepowinien być userem, zero dywagacji ktoś coś niena temat pisze punkt karny zbierze 10 ich ban na 10 dni zbierze ich 20 wypad z forum:) po trzecie proste zasady albo pisze się na temat albo moderator delikwenta poucza dając 1 punkt karny oraz blokuje na 30 minut możliwość pisania postów, po czwarte albo używa się znaków interpunkcyjnych i gramatyki albo punkt karny. Brak podpisów brak awatarów brak chamstwa. Ja bym moderatorem jak piłsudski zero litości dla wszystkich te same kryteria zero emocji i zero wyjasnien bzdurnych wszystko podparte regulaminem:)
|
Cytat:
|
jeśli moderator nie ma zamiaru zmieniać status quo to nada się prawie każdy user, po prostu PRAWIE każdy, bo są jednak pewne wyjątki :)
jeśli chciałby to forum wyciągnąć z dołu w który wpadło i wpada coraz szybciej - to niestety nie widzę kandydata... bo ci którzy by mogli coś zrobić.. sobie darowali i jakoś ich nie widać ktoś inny opisał gdzieś wyżej/niżej na liście tematów, postrzeganie forum przez userów 'anonimowych' - to zgroza i ból, bo to, że tak jest to wiadomo, ale jeśli ktoś już to pisze... wszsytkie chowania znaczków, kolorków [ostantia rzecz z mojego stylu jaka się zachowała] to nic.. w żaden sposób nie zmieni to kierunku zmian forum - w stronę radosnego forum na każdy temat.. |
weźcie memorando na moda zobaczycie że od czasów sida the rata nie bylo lepszego a memorando będzie najlepszym moderatorem pomimo niechlubnej przeszłości:)
|
mod ukryty czy nie - to mi powiewa
jako chyba jeden z niewielu nie nazekalem na modowanie Sida (ktorego od tamtych czasow cenie) najwazniejsze - jawnosc decyzji bo niektore kludy itp budzily emocje niepotrzebnie (a nawet byly oparte na blednych przeslankach i jakos sie nikt nie przyznawal) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrowienia dla nich! |
Cytat:
|
Cytat:
jego uprawnienia pozwalaja mu zakladac dyskusje, pisac odpowiedzi, umieszczac zalaczniki i edytowac jego wlasne posty - czyli to co moze zrobic kazdy user forum ale tak na serio to widze zostalem juz zdemaskowany :D sprawa wyglada tak: wzialem sobie obrazek moderator.gif i troszke poprzycinalem i poprzestawialem w photoshopie, dokleilem do avatara na gorze i... zostalem DOMatorem bez kombinowania z oryginalnym fontem i kolorami widze, ze podstep sie udal i kilku userow sie nabralo ;) mam nadzieje, ze nie naruszam przez to regulaminu forum ani jakichs ogolnie przyjetych norm obyczajowych :) kazdy chce na swoj sposob byc oryginalny wiec fajnie, ze sie wyrozniam :D w sumie, owszem, lubie posiedziec w DOMciu, ale bez przesady pozdrawiam serdecznie |
Żadko coś zaglądam ostatnio,
Widzę że do władzy kupa chętnych, ;) Fakt, forum spore i jest co dzielić i żadzić. Wazelina jest nie w miom stylu, ale tak do przyszłych (niedoszłych) modów Przyglądnijcie się wnikliwie pracy IdeJ i Robsa jak dla mnie super goście. w/g mnie to są moderatorzy przez duże M. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:31. |