![]() |
@Andrzej A kto powiedzial ze nie nadajesz sie na moderatora :| Wedlug mnie to jak najbardziej sie nadajesz, a te nasze propozycje to z tego faktu ze kazdy chcialby byc takim poteznym moderatorem ;p @Czero Ty to mnie zawsze potrafisz zadziwic i rozbawic ;p
|
Cytat:
Moderuj sobie spokojnie niech nic Ci glupiego po glowie nie chodzi(rezygnacja przypomina piszacy :) ). |
A mam takie pytanie co właściwie robi i jakie ma uprawnienia "DOMator"?
@Pykson nim jest :taktak: |
A ja jestem Krzysztof Jarzyna ze Szczecina,
Szef wszystkich szefów :spoko: ;) |
Cytat:
|
Hehe, juz wczesniej zauwazylem ten piekny tytul DOMatora i go rozszyfrowalem ... Wiem ze tylko ja pewnie jestem taki szprytny ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
WŁadza w ręce Ludu :peace: :offtopic: :peace: ;)
Pozdrawiam |
Olaboga, ile się Modów by porobiło... Ludzie, ale macie problemy :) he he
Ja proponuję jakiegoś bezrobotnego, który by siedział i czytał to wszystko co wypisujemy... normalnie nie ma na to czasu... ;) PS. nic nie jest ważne :piwo: |
Czemu wy sie tak palicie do tej "wladzy"?
Ktos moze miec niesmak(?) moze sie czuc niedoceniony, ze mimo iz sie udziela etc. modem zostal kto inny z mniejszym starzem, mniejsza iloscie reputek, liczba postow itd. Ale to przeciez nie jest decyzja jednaj osoby - byly wybory, dream team we wlasnym gronie tez dezycje podejmuje. Bartez - chyba to nie tak, Ciapka my wybralim wiekszoscia glosow, a Yankee zostal wybrany przez was (o ile sobie przypominam) oczywiscie nie mam nic do tego i pozdrawiam ich :) ale to tak dla scislosci |
Nalezalo sie to stanowisko andrzejowi i juz !!
@mr_spock Czemu wy sie tak palicie do tej "wladzy"? Ktos moze miec niesmak(?) moze sie czuc niedoceniony, ze mimo iz sie udziela etc. modem zostal kto inny z mniejszym starzem, mniejsza iloscie reputek, liczba postow itd. Ale to przeciez nie jest decyzja jednaj osoby - byly wybory, dream team we wlasnym gronie tez dezycje podejmuje. Dobrze napisane. |
mr_spock - Ciapek by, wtedy na pierwszym miejscu, Yankee na drugim a ja na trzecim i nie jestem modem nadal :D pewnie za bardzo napyskowalem wladzy po paru numerach ktore mi sie nie podobaly :D
:banan2: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:53. |