Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Moderator (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moderator-50056/)

.::piotrek::. 21.03.2005 21:34

@Andrzej A kto powiedzial ze nie nadajesz sie na moderatora :| Wedlug mnie to jak najbardziej sie nadajesz, a te nasze propozycje to z tego faktu ze kazdy chcialby byc takim poteznym moderatorem ;p @Czero Ty to mnie zawsze potrafisz zadziwic i rozbawic ;p

Weron 21.03.2005 21:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jeśli nadanie mi uprawnień moderatora ma być przyczyną jakiś kłótni, to zrezygnuję z funkcji.

Widze, ze pare dni jestes modem i juz sie lenisz, i szukasz wymowek aby sie wykrecic. ;)
Moderuj sobie spokojnie niech nic Ci glupiego po glowie nie chodzi(rezygnacja przypomina piszacy :) ).

B@rtek 21.03.2005 21:52

A mam takie pytanie co właściwie robi i jakie ma uprawnienia "DOMator"?

@Pykson nim jest :taktak:

Eliasz 21.03.2005 21:55

A ja jestem Krzysztof Jarzyna ze Szczecina,
Szef wszystkich szefów :spoko: ;)

Piterniel 21.03.2005 21:56

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
A mam takie pytanie co właściwie robi i jakie ma uprawnienia "DOMator"?

@Pykson nim jest :taktak:

To jest prowizora ;)

.::piotrek::. 21.03.2005 22:04

Hehe, juz wczesniej zauwazylem ten piekny tytul DOMatora i go rozszyfrowalem ... Wiem ze tylko ja pewnie jestem taki szprytny ;p

Mich@ł 21.03.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To jest prowizora ;)

Pykson po prostu ma "szczwany plan" :)

bgn 21.03.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez Weron
.
Dlaczego moderatorzy naduzywaja swoich praw?Bo dla mnie tak to wlasnie wyglada.Jesli jeden zamknie.To niech reszta juz nie wtraca sie do tego i nie komentuje.Bo to troche dziwnie wyglada.Przynajmniej z mojego punktu widzenia.To, ze sa moderatorami nie oznacza wcale, ze sa nieomylni i maja zawsze racje.Sam bym czasami jeszcze przedyskutowal wraz z innymi uzytkownikami niektore posuniecia ale....Nie mam juz takiej mozliwosci.

Myślę Weron ,że nasi Modowie nie są wolni od dziecięcej choroby która nazywa sie władza. Pamietasz i Ty i ja czasy kiedy wogóle nie byo modów i i forum funkcjonowało. Dobry Mod to taki którego nie widac - który reaguje na łamanie netykiety i przemycanie treści zabronionych ( co mnie osobiście wkurza - ale respektuje ich prawa w tej materii). A otwieranie i zamykanie zamknietych juz postow - to chyna zdarzalo sie i Barkowi i sidowi ( bo młody i popedliwy) i Majonezowi. Obecny team modow nie jest zly - nie probuje układac wszystkiego na swoj obraz i podobienstwo - i jakkolwiek nie sa mi wcale potrzebni - to chyba te smieszne licytacje ja otworze, a ja zamkne mozna im odpuscic. Mam nadzieje, ze modowie sie na mnie nie obraza- zreszta niewiele bynm sie tym przejal - ale koledzy przyjmijcie zasade - bierzecie udzial w dyskusji - to jestescie userami tak jak wszyscy - spozniliscie sie z wlasna opinie - to po ptakach. A wasza wladza powinna siegac tylko do pilnowania zasad forum. A temat turboniego sam by wygasl - bo o czym tu dyskutowac, tak jak wygasl temet memo ktory obwiecil swiatu swoje odejscie a za pare dsni pisal jakies bzduryy znowu

memorando 21.03.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez legion
Widze ze coraz wiecej moderatorow sie robi na forum chcialby sie dowiedziec czy
sa jakies wybory na modratora czy cos takiego :) bo jest ich coraz wiecej :D

P.s gratulacje dla @andrzejj9

memorando na moderatora jak by ktoś lamal iu mnie regulamin na pw wyjasnialbym za co ban i banowal ostro

Berion 21.03.2005 22:21

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
A mam takie pytanie co właściwie robi i jakie ma uprawnienia "DOMator"? [...]

Siedzi w domu :) To lipa przecież. Nawet w podpisie ma: "nie mylić z MODeratorem"

47 21.03.2005 22:29

WŁadza w ręce Ludu :peace: :offtopic: :peace: ;)
Pozdrawiam

Kris 21.03.2005 22:55

Olaboga, ile się Modów by porobiło... Ludzie, ale macie problemy :) he he

Ja proponuję jakiegoś bezrobotnego, który by siedział i czytał to wszystko co wypisujemy... normalnie nie ma na to czasu... ;)

PS. nic nie jest ważne :piwo:

mr_spock 21.03.2005 23:04

Czemu wy sie tak palicie do tej "wladzy"?
Ktos moze miec niesmak(?) moze sie czuc niedoceniony, ze mimo iz sie udziela etc. modem zostal kto inny z mniejszym starzem, mniejsza iloscie reputek, liczba postow itd. Ale to przeciez nie jest decyzja jednaj osoby - byly wybory, dream team we wlasnym gronie tez dezycje podejmuje.

Bartez - chyba to nie tak, Ciapka my wybralim wiekszoscia glosow, a Yankee zostal wybrany przez was (o ile sobie przypominam) oczywiscie nie mam nic do tego i pozdrawiam ich :)
ale to tak dla scislosci

Loczek 21.03.2005 23:13

Nalezalo sie to stanowisko andrzejowi i juz !!

@mr_spock
Czemu wy sie tak palicie do tej "wladzy"?
Ktos moze miec niesmak(?) moze sie czuc niedoceniony, ze mimo iz sie udziela etc. modem zostal kto inny z mniejszym starzem, mniejsza iloscie reputek, liczba postow itd. Ale to przeciez nie jest decyzja jednaj osoby - byly wybory, dream team we wlasnym gronie tez dezycje podejmuje.

Dobrze napisane.

nimal 21.03.2005 23:20

mr_spock - Ciapek by, wtedy na pierwszym miejscu, Yankee na drugim a ja na trzecim i nie jestem modem nadal :D pewnie za bardzo napyskowalem wladzy po paru numerach ktore mi sie nie podobaly :D
:banan2:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:53.