![]() |
memorando - niech o toich kompetncjach swiadcza te posty
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...6&postcount=12 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...2&postcount=23 najgorsze jest to, jak ktos ma zbyt duze mniemanie o wlasnej osobie a taka autoreklama i deklaracje, gdy w innych postach wypisujesz takie kwiatki jest nieczym innym jak bezczelnoscia |
Cytat:
|
Widze ze jalowa dyskusja ciagnie sie dalej. No coz - moze chociaz dojdzie do jakis przepychanek i bedzie ciekawie.
Do userow: Jezeli administracji bedzie potrzebna pomoc userow przy wyborze moda to napewno o to poprosi. Nie musicie sie 'przypominac' :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko ze w tej kolejnej jalowej dyskusji po raz kolejny zaczyna rysowac sie konflikt glownie 'o wladze'.
Cytat:
Poza tym temat przerodzil sie w glupawe wciskanie swoich ofert na to stanowisko mimo, iz nie ma przewidzianego narazie wolnego miejsca. Cytat:
No coz - jezeli podoba wam sie kolejny temat wodolejczy, tym razem pod haslem: 'Kampania wyborcza do wyborow ktorych nie ma' oraz: 'Wywody o rzeczach o ktorych nic nie wiemy lub wiemy niewiele' to prosze bardzo. Bylo juz kilka durnych sag wszechczasow, wiec i to juz specjanie poziomu nie zanizy ... |
... ja zostałem niedawno poproszony o moderowanie w jednym z haremów, więc nie będę miał czasu na moderowanie CDRInfo, ...sami rozumiecie :cool: :serdusz: 8 )
|
hmmmmm
1) to wladza powinna decydowac kto sie nadaje, tak jest i niech tak zostanie 2) ostatnimi czasy zrobilo sie troche za duzo modow, to fakt jednak zauwazmy ze praktycznie znikli Ciapek i Y@nkee 3) pazernosc niektorych userow nie ma granic 4) moderowanie wbrew pozorom to nie tylkopoczucie wladzy ale ciezka praca ktora trzeba odwalic pozdro dla pracujacych :piwo: 5) niech ktos zamknie ten temat ;) |
Ludzie opanujcie sie !!
Tak was poruszylo to ze andrzej9 zostal modem ?! Zal wam du.. sciska ze to wy nie jestescie na jego miejscu ?! Moim zdaniem zasluzyl sobie na to jak nikt inny. Koniec. |
Cytat:
|
nie, nie, nie...
mnie to akurat zwisa i powiewa - jeśli według teamu andrzej zasłużył, to zapewne tak jest. a moja kandydatura na moda smietnika była dla draki ^_^, chociaż być bogiem w tamtym dziale byłoby zabawnie. wracając do tematu - powinny być jasno określone zasady i powinno się ich przestrzegać (oczywiście bez skrajnej przesady, bo zrobi się taki sajgon jak na np.: gry-online - czyli ogólnie padaka i wolna amerykanka bossów, którzy mają w d...pie userów, i sami są ponad prawem), a admini powinni jasno się sprecyzować. |
Cytat:
o organizacji administracji itp. co komu sie podoba a co sie nie podoba chyba mamy demokaracje jak myslisz :> Cytat:
|
Cytat:
a na serio - rowniez nie mam nic przeciwko, ze andrzejj zostal modem, chlopak zna sie praktycznie "na wszystkim" i ma duza wiedze na duza ilosc tematow :)..., postow krotkich tez nie pisze.. ;) pozdro ;) |
Jak tak czytalem ten watek, to na palcach jedej reki mozna policzyc madre wypowiedzi.... a na to cale wazeliniarstwo przewijajace sie przez ten watek to az sie patrzec nie chce i sie czytacodechciewa... "a ja to, a ja tamto" i "a on jest taki fajny" ... boze... :blee:
|
Cytat:
Aha, i ponawiam pytanie: Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |