![]() |
Cytat:
|
jedno zdanie w tym temacie:
Ja nie wiem co się tu dzieje :) |
Cytat:
|
A tak z innej beczki. Jezeli sobie wlaczymy liste naszej wladzy to co oznacza ranga supermoderator:
http://img197.exs.cx/img197/3719/schowek1dm.png Czy on ma jakies wieksze uprawnienia niz moderator?? |
Cytat:
To nie jest tak, ze jak ilustam userow chetnych na posade moda sie zbierze to sa wybory i ktos dostaje moda. Po prostu jest tak, ze moda dostaje sie z nominacji. Czasami jest to nominacja administracji, a czasami ta administracja zwraca sie z prosba o pomoc do uzytkownikow i wtedy dochodzi do wyborow. Pamietajcie jednak ze my/wy pelnimy role jedynie doradcza - mody powolane sa za pomoca nominacji przez adminow i jest to sluszna droga. Innymi slowy jak ktos glupi ale popularny wsrod czytelnikow to modem nigdy nie bedzie (choc zwykle to systuacja dosc egzotyczna). Poza tym z pewnym dystansem czytam co po niektore kandydatury niedoszlego glosowania i czerpie z tego niepochamowana zabawe :) No i na koniec musze przyznac ze temat jest rzeczywiscie poruszajacy skoro zabral w nim glos dosc cichy ostatnio miles :) |
Cytat:
:niepow: |
@vizzard :)
|
Cytat:
przykre i tyle ps. ja bylem chyba przed ostatni w tej ankiecie :) |
Cytat:
No ale stwierdziłem, że trudno, niech już będzie, może nikt nie zwróci na to większej uwagi. No coż, myliłem się. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to będę w końcu moderatorem OT i CDR ??
Bo czekam i czekam a nikt mnie nie nominuje ;) Mam popracie ludu, kulturę osobistą na wysokim poziomie, obszerną wiedzę oraz chęć uczynienia tego forum lepszym więc chyba nalezy mi się :D |
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |