![]() |
Chyba nie zdążyłem się dołączyć :smutny:
|
Ilość załączników: 1
a pamietacie PEDROS'a
chyba mnie nie zabije... to autentyk :) |
wszystkiego dobrego !
|
Ja też się do życzeń dołanczam :)
|
;)
|
Panowie !!! i Panie oczywiście ;)
Dziękując za życzenia chciałbym i ja też złożyć wszystkim wszystkiego najlepszego z tej okazji oraz (jak ktoś już tu pisał) mokrego ubrania w dniu wielkiego lania. Nie wiem czy zauważyliście, przed świętami chodziłem po sklepach, no i zauważyłem że coraz mniej (nawet bardzo mało) jest baranków wielkanocnych, natomiast pełno zajączków które niby co mają symbolizować?? Baranek - symbol chyba dla wszystkich zrozumiały, ale zając ?? - co to ma być?? to coś jest nie tak chyba, i nie wiem czy nie jest to działanie celowe, ktoś specjalnie podejmuje takie działanie, hmm... zastanawiające (przynajmniej dla mnie) |
Z okazji Swiat Wielkanocnych skladam najserdeczniejsze zyczenia: duzo zdrowia, radosci, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnostwo wiosennego slonca oraz samych sukcesow.
|
:d
|
Wielkie serdeczne dzięki!!!
Oby płyty broń Boże jajowate się tylko nie stały ^_^ http://heksa.mine.nu/barany/b1kolor.swf |
Wielkie dzięki i nawzajem
|
nimal.. zdolna masz zone... bo jakos mi sie wydaje ze Ona(znaczy zonka) ma wiecej talentu niz Ty.... ;) tak to juz z kobietami bywa
a jesli sie pomylilem-przepraszam |
Na te Wielkanoc zyczyc Wam wypada ciepla domowego, milosci bliźniego, placka wybornego, spokoju swietego.
Dla wszystkich najlepsze życzenia Wielkanocne :piwo: |
Cytat:
Very nice... :piwo: :piwo: |
Ja również dołącze się do życzeń. Wszystkiego dobrego dziewczyny i chłopaki z okazji świąt.
|
Sprzedaj na Allegro... :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |