![]() |
Szukamy graczy do gry w klanie wolfET
Witam.
Razem z kumplem hinks'em, którego może znacie z forum, zakładamy klan wolfET. Jest nas narazie trzech. Ja jestem medykiem, a hinks inżynierem, gra także jego sąsiad. I teraz szukamy jeszcze 3-4 osób :taktak: Min. wymagania to: średnio-zawaansowany gracz. Potrzebujemy jeszcze: medyka, field ops'a, a reszta może być kim chce, chociaż to się jeszcze uzgodni :> Normalnie klan rusza od 1 maja 2005r. Pytania dlaczego nie wczesniej? Otóż w kwietniu mamy testy kompetencji, więc za dużo czasu teraz nie mamy :nie: Kto byłby chętny niech pisze na: bartek.sz[at]gmail.com lub hinks[at]vp.pl Osoby, które chcą być w klanie zostaną przez nas sprawdzone w czasie gry na 5 mapach x 2, czyli podczas 10 gier :taktak: Pozdrawiam |
A może mógłby ktoś załatwić nam serwerek pod ET???
Byśmy byli bardzo wdzięczni :D Pozdro :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
Naj ważniejsze pytanie kiedy byłby treningi clanu?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli tak to wpiszę cię już na listę :D @Hinks kim są te 2 tajemnicze osoby? :D :> Chyba nie mówisz o Oleju i Rafale? :> |
Cytat:
Pytałem się ich czy chcą i się zgodzili :D :piwo: |
Ja zawsze pogrywam pancerem i z tego co wiem to całkiem nieźle mi idze. Lecz na gierki klanowe nie mam czasu. Ale kiedys bym z Wami pograł tak dla rozrywki napiszcie tylko gdzie i kiedy..
pozdrawiam |
@misz_masz przecież nie musisz być na każdej grze :nie: :D
|
To chociaż pomóżcie nam wybrać jakąś fajną nazwe dla naszego klanu :D
Liczymy na jakieś fajne pomysły ;) Pozdro i czekamy... :piwo: |
Ludzie pomóżcie wybrać nazwę klanu :taktak:
:help: P.S. Na zachętę dla 3 najlepszych reputki odemnie :D :> |
Ja byłem kiedys w klanie ET GB sie zwał tylko sie rozpadł bo przestali ludzie na trening chodzic a zabardzo na treningi na necie nie mam czasu bo mam od cholery zajęć poza szkolnych i jeszcze treningi 3 razy w tygodniu...:/
|
@Tribunal a kiedy masz wolny czas?
|
nazwy klanu, ktore polecam:
fear factory, mindhunters, estrellas, GROM, Allied-Clan, Centurions, Veni Vidi Vici [v3 w skrocie], Evil Fighters, Night Soldiers itd. itd. :) pozdro ;) |
Wolny czas czekaj.... W poniedziałek baardzo po południu.... w środe 0d 16 fo wieczora... i soota i niedziela:/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:49. |