![]() |
neostrada
witam
dziwna rzecz mi sie przytrafila? w weekend niemoglem sprawdzic limitu w panelu bo mi jakis blad wywalalo ,a jak dzis wszedlem to niby mam sciagniete 1,2 gb a sciagnalem od 1 kwietnia conajmniej 4,5 gb czy wy tez tak macie? |
daj spokoj ta neostrada juz mi na jajo idze ciagle im sie cos pierdzieli :D
|
Panel pokazuje Ci tylko część danych, które licznik naliczył do pewnego okresu.
Nie bój, Tele Franca sobie to zlicza i w końcu licznik/panel się uaktywni dzięki czemu prędkość Ci spadnie. :'( |
hehe ja jakis miesiac temu luknolem ze zaraz przekrocze limit wiec nic nie sciagalem a jak wlaczylem kompa nastepnego dnia to mialem przekroczony limit o gigabajt ;) . Im sie tam pierdzieli ale jezeli zeczywiscie nie przekroczyles to ci nie zmniejsza predkosci ;p
|
aha i jeszcze jedno on ci pokazuje w panelu dane swierze dopiero po ponownym uruchomieniu komputera ;p bo jezeli przekroczysz limit i nie wylaczysz kompa do konca miesiaca to ci nie zwolnia ;p to taki moj maly sposob :D
P.S I dziala ;p |
Teraz tpsa oferuje 2 mb za 168 zl ale na 2 lata umowa i limit 35 GB no oni to chyba z innej bajki sa i na dodatek jak jestes za daleko od centrali to zapomnij ze ci bedzie dzialac
2mb i jeszcze na 2 lata chca zatrzymac klienta bo sie boja ja sie nie dziwie bo w dialogu 2 mb kosztuje 117 zl i bez limitow na anexie B :) |
za dwa lata mam nadzieję nie będziemy już musieli być na łasce tepsy.
|
Cytat:
|
ja nie mam limitu i też mnie skubańcy raz na dobę rozłączają...
|
cholera myslalem ze raz cos sie na ich niekozysc zwalilo / mialo byc tak kolorowo :podbite:
na mnie skubancy wymusili druga linie telefoniczna bo podobno stara niedaje rady i niemogli mi tam podlaczyc neo [a ze starego numeru niemoge zrezygnowac bo od lat to numer firmowy],przelaczyc do nowej centrali stara linie tez niemoga :\ moge cos z tym zrobic ??bo teraz place za neo128 ponad 100zeta :podbite: u mnie na osiedlu narazie niema innych dostawcow. pozdrawiam edit wlasnie gadalem z kumplem tez mu sie cos pochrzanilo z limitem tranferu moze tpsa na slasku miala jakas awarie || |
Cytat:
|
Cytat:
u mnie jest identyczna sytuacja:) ściagłem ok 15 filmów (Torren rządzi :) ), a dziś dopiro zaczeli naliczać i też mam 1,228 GB ( już myślałem że zlikwidowali limiy i sciagałem ile się da) pozdro |
Cytat:
|
Ja mam identyczną sytuację sciągnęlem conajmniej 15 GB a pokazuje tylko 4 GB. A ten pomysł ze sciemniniem tez zastosuje zobaczymym co mi poweidzą :D Jak nie to bede reklamował.....
|
Ilość załączników: 1
Polecam programik NeoT. Podaje on aktualna ilość ściągnietych danych na podstawie naszego ID i PINu, a nie tak jak na stronie tepsy. Do poprawnego działania tego programu potrzebna jest zainstalowana Java.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |